Військові технології

Рєзніков поставив крапку в дискусії з приводу отримання ЗСУ ракет ATACMS

Цього тижня журналісти «Голосу Америки» взяли інтерв’ю у Олексія Резнікова. Чиновник дав зрозуміти, що далекобійних ракет ATACMS від союзників офіційний Київ поки що, на жаль, не отримав. Голова оборонного відомства висловив сподівання на те, що цей досадний недогляд буде усунутий найближчим часом.

Подробиці

За словами міністра оборони, комплекси HIMARS із ракетними снарядами GMLRS дозволили внести суттєві зміни до картини бою. І це при тому, що вони не можуть вражати цілі на дистанції понад 80 км. Тактичні боєприпаси ATACMS із дальністю польоту до 300 км здатні принести на полі бою чимало позитиву для України та всього цивілізованого світу загалом.

На закінчення Резніков додав, що в МО та ЗСУ розраховують на те, що Пентагон передасть більше артилерійських установок та ракет. Без них проведення контрнаступальної операції неможливо.

Интересное:

Питання про постачання снарядів ATACMS виникло далеко не випадково. Другий тиждень ЗСУ успішно б’ють по цілям на території Криму. Якою зброєю завдаються удари, представники МО України не повідомляють.

Що стосується противника, то він продовжує вдавати, що вибухи на авіабазах у Криму є наслідком порушення техніки безпеки особовим складом. До речі, на останні удари по військовій інфраструктурі, які мали місце цього тижня, Росія нічим так і не відповіла. Окупанти несподівано вирішили сором’язливо піджати хвіст.

Поделиться

Последние новости:

Sony Alpha 9 III: перша у світі повнокадрова камера з унікальною системою затвора

Компанія Sony оголосила про старт продажів нової камери Alpha 9 III, яка оснащена першим у…

17.05.2024

Lenovo представила мощный планшет со Snapdragon® 8+ Gen 1 и батареей 6550 мАч

Компания Lenovo представила на украинском рынке 2-е поколение Legion Tab – 8,8-дюймовый Android-планшет для мобильного…

17.05.2024

Lenovo представила потужний планшет з Snapdragon® 8+ Gen 1 і батареєю 6550 мАч

Компанія Lenovo представила на українському ринку 2-ге покоління Legion Tab — 8,8-дюймовий Android-планшет для мобільного…

17.05.2024

Xiaomi представила «невбивний» USB-кабель, що забезпечує потужність 240 Вт та швидкість 40 Гб в секунду

"Сяомі" збагатила ринок мобільних аксесуарів кабелем С-типу під назвою Xiaomi 6A USB4. Новинка вирізняється підвищеною…

17.05.2024

Xiaomi представила «неубиваемый» USB-кабель, обеспечивающий мощность 240 Вт и скорость 40 Гб в секунду

«Сяоми» обогатила рынок мобильных аксессуаров кабелем С-типа под названием Xiaomi 6A USB4. Новинка отличается повышенной…

17.05.2024

Чотири ефективні способи прискорити зарядку смартфона

Прискорення процесу заряджання смартфона можливе з використанням кількох методів. Розглянемо чотири найефективніші способи. Подробиці Перший…

17.05.2024