Техно

Продуктивний суб-флагман POCO F4 5G отримав “потужну” систему охолодження

Бренд POCO готується вивести на світовий ринок своє нове творіння – смартфон F4 5G. Напередодні майбутньої презентації розробники починають залучати інтерес до пристрою, дозовано зливаючи інформацію про характеристики девайсу.

Подробиці

Серед офіційно підтверджених можливостей – набір мікросхем Snapdragon 870 і нова система терморегулювання, яку показали якраз перед вихідними.

Назва згаданої системи – Liquidcool 2.0. Вона являє собою 7-шарову парову камеру з графітовими листами сукупною площею 3112 мм². Як наочна ілюстрація можливостей фахівці бренду провели практичне порівняння працездатності фірмової системи терморегулювання з аналогічними рішеннями конкурентів в особі OnePlus 10 Pro та iQOO 9 SE.

Якщо вірити результатам тестів, «поковська» система продроселювалася лише на 5% (-13% у порівнянні з системою iQOO 9 SE та -24% – у порівнянні з системою OnePlus 10 Pro). «На виході» F4 5G виявився на кілька градусів холоднішим, ніж вищезазначені конкуренти.

Интересное:

При цьому незалежні експерти сумніваються в коректності порівняння, вказуючи на те, що процесори пристроїв-конкурентів спочатку «славилися» схильністю до перегріву, відзначають журналісти Gizmochina, які стежили за ходом експерименту.

Інші характеристики F4 5G поки що залишаються невідомими. Автори численних інсайдів, однак, сходяться на думці, що перспективний девайс отримає екран AMOLED 6,67”, оперативну пам’ять до 12 Гб у топовій конфігурації, частоту оновлення в інтервалі 1-120 Гц, швидку зарядку на 67W, батарею на 4500 мА/год та Android 12/MIUI 13.

Понад те, пристрою пророкують інфрачервоний бластер, селфі-модуль на 20 Мп, підтримку TouchID і головну камеру з датчиками на 64/8/2 Мп.

Поделиться

Последние новости:

14 скрытых функций калькулятора в смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS и MIUI, наряду со стандартными математическими возможностями, обладает множеством функций, что делает его…

05.05.2024

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком…

05.05.2024

Серия планшетов Xiaomi Pad 7 дебютирует позже ожидаемого и преподнесет «несколько сюрпризов»

Дебют семейства планшетов Xiaomi Pad 7 состоится позже, чем планировалось, однако дополнительное ожидание с лихвой…

05.05.2024

Експерти оцінили вплив пожежі у Берліні на постачання Україні комплексів IRIS-T

Пожежа на берлінському підприємстві Diehl, яке виробляє компоненти для IRIS-T та інших зенітно-ракетних комплексів, не…

05.05.2024

Эксперты оценили влияние пожара в Берлине на поставки Украине комплексов IRIS-T

Пожар на берлинском предприятии Diehl, которое производит компоненты для IRIS-T и прочих зенитно-ракетных комплексов, не…

05.05.2024

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення…

05.05.2024