GSM

Експерти назвали кілька способів заощадити на мобільному зв’язку

Після початку російського вторгнення, представлені на українському ринку мобільні оператори внесли зміни до тарифної політики. В результаті, окремі послуги стали обходитись абонентам дешевше. Деякі послуги надаються мобільними операторами на безоплатній основі.

Vodafone

У лінійці Vodafone з’явився 30-денний тарифний план, що включає 1 000 хвилин розмов і 10 ГБ трафіку. Компанія зробила безкоштовною послугу «Роздача інтернету», а також припинила тарифікувати трафік програми «Повітряна тривога». Крім цього, абоненти Vodafone можуть безкоштовно користуватись сервісами «ДіяРадіо» та «ДіяTV». Вказані вище тарифні додатки діятимуть до завершення воєнних дій на території України.

Українські біженці можуть безкоштовно користуватися пакетом «Доступний роумінг» у 27 країнах Європи. Він включає 60 хвилин розмов і 400 МБ трафіку. Термін дії пакета складає 30 днів.

Kyivstar

Компанія «Київстар» скасувала платню для користувачів сервісу «Київстар ТВ». Крім цього, вона зробила безкоштовним сервіс Star.Docs, орієнтований на корпоративних клієнтів. Абоненти мають змогу спілкуватися з нульовим балансом. Оплачувати тарифний план або поповнювати рахунок для цього не потрібно. Кредитні ліміти для бізнес-клієнтів після початку російського вторгнення було збільшено.

Интересное:

Медикам, що працюють у гарячих точках, мобільний оператор почав надавати 300 безкоштовних хвилин для дзвінків на номери конкуруючих операторів. У Польщі, Чехії, Німеччині, Литві, Словаччині, Угорщині, Італії, Молдові та Румунії послуги Kyivstar тарифікуються за українськими розцінками.

Lifecell

Після підключення до lifecell усім абонентам безкоштовно надається 30-денний пакет із 30 хв. розмов та 5 ГБ трафіку. Послуга «Додаткові гроші» наразі надається мобільним оператором без комісії. До завершення військових дій у країні всі абоненти lifecell безкоштовно отримуватимуть щодня по 2 ГБ для спілкування через месенджери.

Військовослужбовці та медики отримали від lifecell по 10 000 хв. розмов та 10 000 ГБ трафіку. Цей пакет діятиме до кінця травня.

Последние новости:

Стартап із Каліфорнії готовий поставити Україні передову лінійку озброєних БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсував запуск передового сімейства безпілотних літальних апаратів для зміцнення обороноздатності України. Нова…

04.05.2024

Стартап из Калифорнии готов поставить Украине передовую линейку вооруженных БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсировал запуск передового семейства беспилотных летательных аппаратов для укрепления обороноспособности Украины. Новая…

04.05.2024

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці…

04.05.2024

POCO F6 теперь готов к глобальной премьере: характеристики экрана, батареи и процессора

POCO F6 готов к официальному запуску после получения последней сертификации, подтверждающей характеристики устройства. Подробности Новая…

04.05.2024

Мобільний оператор «Київстар» у перший день травня вніс корективи до тарифів: що змінилося

"Київстар" оголосив про внесення змін до деяких фірмових тарифних планів, що стосуються домашнього інтернету в…

04.05.2024

Мобильный оператор «Киевстар» в первый день мая внес коррективы в тарифы: что изменилось

"Киевстар" объявил о внесении изменений в некоторые фирменные тарифные планы, касающиеся домашнего интернета в рамках…

04.05.2024