Техно

Експерти назвали криптовалюту, яка може стати дорожче Bitcoin

Аналітики Goldman Sachs допускають можливість втрати біткоіном статусу «криптовалюта №1». Новим «царем гори» фахівці американського інвестбанку бачать ефіріум. Приводом до відповідних очікувань став випереджаючі прогнози зростання смарт-контрактів «ефіру».

Потенціал Ethereum – найвищий зараз. Причина цього – рекордна затребуваність однойменної платформи у розробників додатків для смарт-контрактів, пояснили представники фінінститута що базується в Нью-Йорку .

Другий аргумент на користь ефіріума – більш швидке зростання вартості (з $ 800 до $ 4168 на піку зростання проти зміцнення з $ 30000 до $ 64900 у битка). Іншими словами, вгадали тенденцію інвестори в Ethereum змогли підвищити статки в 5,21 раз, тоді як прибуток колег які вклалися в Bitcoin зріс всього в 2,16 раз.

Третій аргумент на користь «ефіру» – швидке зростання капіталізації ($ 277 млрд на початок липня). Різниця за цим параметром з біткоіном продовжує невблаганно скорочуватися (2,35 рази проти двозначних значень пару років назад).

Интересное:

Разом з тим, потенційна зміна лідера не призведе до зміни в структурі безпечних активів: золото та інші дорогоцінні метали продовжать залишатися довгостроковими притулками ще довгий час.

Одні з найуспішніших інвесторів сучасності – аналітики Goldman Sachs розповіли про доцільність використання битка в як «острівця безпеки» .

Нагадаємо, що обидві крипти входять в ТОП-5 найбільш волатильних цифрових валют. Більше подробиць щодо цього – в нашому матеріалі.

Дізнатися назву найперспективнішої крипти для короткострокового інвестування можна тут .

Последние новости:

Стартап из Калифорнии готов поставить Украине передовую линейку вооруженных БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсировал запуск передового семейства беспилотных летательных аппаратов для укрепления обороноспособности Украины. Новая…

04.05.2024

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці…

04.05.2024

POCO F6 теперь готов к глобальной премьере: характеристики экрана, батареи и процессора

POCO F6 готов к официальному запуску после получения последней сертификации, подтверждающей характеристики устройства. Подробности Новая…

04.05.2024

Мобільний оператор «Київстар» у перший день травня вніс корективи до тарифів: що змінилося

"Київстар" оголосив про внесення змін до деяких фірмових тарифних планів, що стосуються домашнього інтернету в…

04.05.2024

Мобильный оператор «Киевстар» в первый день мая внес коррективы в тарифы: что изменилось

"Киевстар" объявил о внесении изменений в некоторые фирменные тарифные планы, касающиеся домашнего интернета в рамках…

04.05.2024

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно…

04.05.2024