Категории: Техно

Google підготувала шість нових функцій для ОС Android

Компанія Google цього літа ще до виходу стабільної версії Android 12 має намір розширити функціональність операційної системи. Користувачам скоро будуть доступні відразу шість нових функцій.

Для початку зазначимо, що функція оповіщення про землетруси розширить географію. Вона буде підтримуватися в Казахстані, Таджикистані, Туркменістані, Киргизстані, Узбекистані, Туреччині та на Філіппінах.

Любителі писати текстові повідомлення отримають можливість відзначати найважливіші частини діалогу, щоб в майбутньому мати до них швидкий доступ без необхідності гортати всю переписку до потрібного місця.

Интересное:

У бета-версії клавіатури Gboard вже з’явилася можливість швидкого пошуку емодзі в залежності від контексту. Найближчим часом вона стане доступна на всіх версіях операційної системи, починаючи з Android 6.0 Marshmallow.

Також відзначимо гнучку взаємодію з програмним забезпеченням за допомогою голосового помічника Google Assistant. Віртуальний помічник може, наприклад, показати пройдену користувачем відстань під час тренування, взявши дані з програми Strava.


Крім того, Google має намір поліпшити функцію Voice Access, додавши можливість додавати пароль, і планує оновити систему Android Auto. Всі нововведення стануть доступні до кінця літа поточного року.

Последние новости:

Xiaomi представила «невбивний» USB-кабель, що забезпечує потужність 240 Вт та швидкість 40 Гб в секунду

"Сяомі" збагатила ринок мобільних аксесуарів кабелем С-типу під назвою Xiaomi 6A USB4. Новинка вирізняється підвищеною…

17.05.2024

Xiaomi представила «неубиваемый» USB-кабель, обеспечивающий мощность 240 Вт и скорость 40 Гб в секунду

«Сяоми» обогатила рынок мобильных аксессуаров кабелем С-типа под названием Xiaomi 6A USB4. Новинка отличается повышенной…

17.05.2024

Чотири ефективні способи прискорити зарядку смартфона

Прискорення процесу заряджання смартфона можливе з використанням кількох методів. Розглянемо чотири найефективніші способи. Подробиці Перший…

17.05.2024

Четыре эффективных способа ускорить зарядку смартфона

Ускорение процесса зарядки смартфона возможно с использованием нескольких методов. Рассмотрим четыре наиболее эффективных способа. Подробности…

17.05.2024

Відома дата виходу Assassin Creed Shadows: перший трейлер

Гра Assassin's Creed Shadows, раніше відома як Assassin Creed Codename Red, дебютує 15.11.2024 у магазинах…

17.05.2024

Известна дата выхода Assassin Creed Shadows: первый трейлер

Игра Assassin's Creed Shadows, ранее известная как Assassin Creed Codename Red, дебютирует 15.11.2024 в магазинах…

17.05.2024