Техно

Xiaomi Mi Mix 4 пройшов сертифікацію. Головні особливості незвичайного флагмана

Ми вже знаємо, що після довгої перерви Xiaomi готує до виходу продовжувача серії Mi MiX. Нова флагманська модель під кодовим позначенням 2106118C отримала сертифікат радіопередачі, що явно вказує на швидкий офіційний дебют.

Подробиці

Цей смартфон буде підтримувати технологію надширокосмуговог зв’язку – UWB. Apple вперше додала підтримку UWB в iPhone 11, а першим Android-смартфоном став Samsung Note 20.
Ultra-Wide Band використовує дуже короткі імпульси для бездротового зв’язку. Це дозволяє забезпечити захист від перешкод, високу швидкість передачі даних, низьке енергоспоживання і високу точність.

Интересное:

На додаток до цього нововведення, в серії Mi MIX реалізують технологію розміщення камери під екраном, вперше з’явиться дротова швидка зарядка до 200 Вт і процесор Snapdragon 888 Pro.

У минулому році Xiaomi представила технологію розміщення камери під екраном третього покоління і схоже ця технологія досягла комерційного стандарту, що дозволило зробити її доступною для масового виробництва.

У третьому поколінні камери під дисплеєм використовується нове розташування пікселів. Екран пропускає світло через область субпіксельного зазору, так що кожен одиничний піксель як і раніше зберігає повне відображення субпікселів RGB без шкоди для щільності пікселів.

Последние новости:

Xiaomi представила «невбивний» USB-кабель, що забезпечує потужність 240 Вт та швидкість 40 Гб в секунду

"Сяомі" збагатила ринок мобільних аксесуарів кабелем С-типу під назвою Xiaomi 6A USB4. Новинка вирізняється підвищеною…

17.05.2024

Xiaomi представила «неубиваемый» USB-кабель, обеспечивающий мощность 240 Вт и скорость 40 Гб в секунду

«Сяоми» обогатила рынок мобильных аксессуаров кабелем С-типа под названием Xiaomi 6A USB4. Новинка отличается повышенной…

17.05.2024

Чотири ефективні способи прискорити зарядку смартфона

Прискорення процесу заряджання смартфона можливе з використанням кількох методів. Розглянемо чотири найефективніші способи. Подробиці Перший…

17.05.2024

Четыре эффективных способа ускорить зарядку смартфона

Ускорение процесса зарядки смартфона возможно с использованием нескольких методов. Рассмотрим четыре наиболее эффективных способа. Подробности…

17.05.2024

Відома дата виходу Assassin Creed Shadows: перший трейлер

Гра Assassin's Creed Shadows, раніше відома як Assassin Creed Codename Red, дебютує 15.11.2024 у магазинах…

17.05.2024

Известна дата выхода Assassin Creed Shadows: первый трейлер

Игра Assassin's Creed Shadows, ранее известная как Assassin Creed Codename Red, дебютирует 15.11.2024 в магазинах…

17.05.2024