Техно

Samsung представить смартфон зі складним дисплеєм S-Foldable діагоналлю 17 “

Південнокорейська компанія Samsung є лідером ринку смартфонів що складаються. Зараз в її асортименті є майже стільки ж пристроїв, скільки у всіх інших виробників сумарно. Влітку цього року очікується презентація флагманських моделей Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip 3. Але вже на цьому тижні компанія з Сувона покаже нову згинаючуся модель діагоналлю 17 дюймів.

Подробиці

Прийдешня новинка дебютує в рамках виставки Society for Information Display 2021. Очікується, що південнокорейський виробник представить одразу дві панелі S-Foldable. Обидві будуть згинатися в двох місцях.

17-дюймовий дисплей S-Foldable буде використовуватися як планшетний комп’ютер в складеному стані або як компактний монітор в розкладеному. Співвідношення сторін панелі складе 4 до 3. Друга згинаючуся панель буде характеризуватися розміром 7,2 дюйма по діагоналі. У складеному стані вона буде зменшуватися до розмірів компактного смартфона.

Интересное:

В рамках Society for Information Display 2021 ми побачимо ще кілька цікавих рішень від Samsung. Зокрема, згадуються технологія підекранної камери і розтягуючийся дисплей, як в концепті OPPO X 2021 і LG Rollable.

Крім того, новинками порадує і південнокорейська компанія LG. Підрозділ LG Display покаже на Society for Information Display 2021 83-дюймову панель на органічних світлодіодах для майбутнього флагманського телевізора поряд з 48-дюймовим дисплеєм, який зможе відтворювати звук за рахунок вібрації. Також LG може продемонструвати пластикові екрани OLED для транспортних засобів і прозорі дисплейні панелі.

Последние новости:

Sony Alpha 9 III: перша у світі повнокадрова камера з унікальною системою затвора

Компанія Sony оголосила про старт продажів нової камери Alpha 9 III, яка оснащена першим у…

17.05.2024

Lenovo представила мощный планшет со Snapdragon® 8+ Gen 1 и батареей 6550 мАч

Компания Lenovo представила на украинском рынке 2-е поколение Legion Tab – 8,8-дюймовый Android-планшет для мобильного…

17.05.2024

Lenovo представила потужний планшет з Snapdragon® 8+ Gen 1 і батареєю 6550 мАч

Компанія Lenovo представила на українському ринку 2-ге покоління Legion Tab — 8,8-дюймовий Android-планшет для мобільного…

17.05.2024

Xiaomi представила «невбивний» USB-кабель, що забезпечує потужність 240 Вт та швидкість 40 Гб в секунду

"Сяомі" збагатила ринок мобільних аксесуарів кабелем С-типу під назвою Xiaomi 6A USB4. Новинка вирізняється підвищеною…

17.05.2024

Xiaomi представила «неубиваемый» USB-кабель, обеспечивающий мощность 240 Вт и скорость 40 Гб в секунду

«Сяоми» обогатила рынок мобильных аксессуаров кабелем С-типа под названием Xiaomi 6A USB4. Новинка отличается повышенной…

17.05.2024

Чотири ефективні способи прискорити зарядку смартфона

Прискорення процесу заряджання смартфона можливе з використанням кількох методів. Розглянемо чотири найефективніші способи. Подробиці Перший…

17.05.2024