Техно

У Xiaomi Mi 9T і інших популярних смартфонів з’являться проблеми після оновлення MIUI 12

Компанія Xiaomi хоч і запустила поширення програмного забезпечення MIUI 12.5, темпи розсилки оновлень залишають бажати кращого. Разом з новою версією прошивки китайський виробник також не забуває оновлювати смартфони, які ще працюють на базі оболонки MIUI 12. І у кількох моделей після отримання свіжого апдейта з’явилися великі проблеми.

Сильніше за всіх постраждали Xiaomi Mi 9T і Xiaomi Mi 9T Pro. Їх власники повідомляють про некоректне відображення іконок при активації темної теми, про збої в анімації на заблокованому екрані, про неточну роботу сканера відбитків пальців.

Крім того, після перезавантаження смартфонів починається хаос в повідомленнях. При відтворенні відеоматеріалів може мимовільно з’являтися чорний екран. Також відзначається некоректна робота режиму завжди включеному дисплею.

Не обійшлися без проблем і популярні смартфони Redmi Note 9S і Redmi Note 9 Pro. Вони можуть самостійно в будь-який час перезавантажуватися. Та ж проблема спостерігається в POCO M3. Останній також може просто без причини відключитися.

Интересное:

Xiaomi Redmi Note 8, як повідомляють власники, після установки актуальної версії MIUI 12 почав швидко втрачати заряд акумулятора. Крім того, загальні проблеми з продуктивністю спостерігаються у флагманах минулого покоління Xiaomi Mi 10 і POCO F2 Pro.

Про нестабільну роботи системи також повідомляють власники старих смартфонів Redmi Note 5 і Redmi Note 5 Pro, які були анонсовані ще в 2018 році. Китайська компанія обіцяє найближчим часом виправити проблеми, випустивши нову версію прошивки MIUI 12.

Последние новости:

У Мережі з’явилася перша інформація про смартфони серії iPhone 17

Мережа приросла інформацією про перспективний iPhone 17. Перераховані нижче відомості надані аналітиком корпорації Haitong International…

08.05.2024

В Сети появилась первая информация о смартфонах серии iPhone 17

Сеть приросла информацией о перспективном iPhone 17. Перечисленные ниже сведения предоставлены аналитиком корпорации Haitong International…

08.05.2024

Через 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Це мобільний телефон, який сформував ціле покоління. І тепер, через 25 років після свого першого…

08.05.2024

Xiaomi скоро представить Mix Fold 4 та Mix Flip: основні оновлення

"Сяомі" планує випустити нові моделі складних смартфонів цього року. Йдеться про "розкладачки" Mix Fold 4…

08.05.2024

Xiaomi скоро представит Mix Fold 4 и Mix Flip: основные обновления

«Сяоми» планирует выпустить новые модели складных смартфонов в этом году. Речь идет о «раскладушках» Mix…

08.05.2024

Стали відомі дизайн та дата презентації бюджетного «вбивці» флагманів POCO F6 Pro

POCO F6 Pro готується до дебюту в червні. Більшість особливостей пристрою вже відомі, зокрема завдяки…

08.05.2024