Техно

Як відключити всю рекламу в MIUI 12

«Сяомі» дозволяє користувачам смартфонів свого виробництва відмовитися від сумнівного задоволення у вигляді перегляду банерів. У цьому матеріалі будемо говорити про відключення реклами в MIUI.

Відключення персоналізації реклами

Робиться ця нехитра маніпуляція шляхом деактивації винесеної в підзаголовок опції. Знайти її можна в підрозділі «Реклама» (вхід через «Налаштування» і «Конфіденційність»).

Аналогічні дії необхідно виконати з іншою «Конфіденційністю», яка розташована в «Пароль і безпека» разом з «Рекламними службами». Для цього достатньо пересунути розташований навпроти «Персоналізована реклама» тумблер.

Системні службы

Тут потрібно відключити сервіси MiuiDaemon і msa. Відшукати їх можна в «Доступ до особистих даних» (розташований в «Пароль і безпека»).

Папки

Интересное:

Ця опція актуальна, перш за все, для власників «Редмі». Суть рекомендованих дій – відключення настирливих рекомендацій, які вискакують при відкритті папок. Для «вирубування» аппів достатньо клікнути на назву папки і зробити інтуїтивно зрозумілу дію.

Встановлення програм

«Сяомі» і її «дочки» не соромляться запускати рекламу навіть в момент закачування програм з Мережі. Відв’язатися від таких банерів можна шляхом кліка на розташовану справа вгорі шестірню і деактивувати «Отримання рекомендацій».

Системні пропозиції

Розширені настройки «радують» тогглами з «Одержувати рекомендації» і «Показ реклами». Для відключення цих «принад» необхідно дістатися до «Mi браузера». Починати треба буде з «Безпека» і «Провідник», звідти слідувати в «Завантаження», «Теми» і «Музика», як показано на скріншоті.

Ознайомитися з темами та іншими «фішками» MIUI 12 можна в тематичному розділі сайту.

Последние новости:

Стартап із Каліфорнії готовий поставити Україні передову лінійку озброєних БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсував запуск передового сімейства безпілотних літальних апаратів для зміцнення обороноздатності України. Нова…

04.05.2024

Стартап из Калифорнии готов поставить Украине передовую линейку вооруженных БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсировал запуск передового семейства беспилотных летательных аппаратов для укрепления обороноспособности Украины. Новая…

04.05.2024

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці…

04.05.2024

POCO F6 теперь готов к глобальной премьере: характеристики экрана, батареи и процессора

POCO F6 готов к официальному запуску после получения последней сертификации, подтверждающей характеристики устройства. Подробности Новая…

04.05.2024

Мобільний оператор «Київстар» у перший день травня вніс корективи до тарифів: що змінилося

"Київстар" оголосив про внесення змін до деяких фірмових тарифних планів, що стосуються домашнього інтернету в…

04.05.2024

Мобильный оператор «Киевстар» в первый день мая внес коррективы в тарифы: что изменилось

"Киевстар" объявил о внесении изменений в некоторые фирменные тарифные планы, касающиеся домашнего интернета в рамках…

04.05.2024