iPhone 15 Pro з титановою рамкою виявився не таким уже й міцним

Титановая рамка iPhone 15 Pro оказалась не такой уж прочной

Власник YouTube-каналу Apple Track провів незвичайний експеримент. Він порівняв iPhone 15 Pro з флагманом, який дебютував минулого року, на предмет міцності. Краш-тест не пройшов жоден з апаратів.

Подробиці

На відміну від iPhone 14 у версії Pro флагман 2023 року отримав більш округлений корпус з титанового сплаву. Ці особливості негативно позначилися на його міцності.

Кілька перших падінь смартфонам вдалося пережити без наслідків. Першим заднє скло тріснуло у iPhone 15 Pro. Аналогічна доля спіткала передню панель. Очевидно, виною всьому більш округлений корпус, що оголює скло під час падіння смартфона з висоти. iPhone 14 Pro має рівні грані. При падінні вони забезпечують йому додатковий захист. Ще однією причиною швидкої появи тріщин на новому айфоні може бути велика міцність титанового сплаву, через яку більша частина енергії від падіння передається на скло.

Торішній флагман виявився набагато міцнішим за iPhone 15 Pro. Рамка з титанового сплаву виявилася звичайним маркетинговим ходом, покликаним привернути увагу покупців до дорожчих флагманських моделей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я