Техно

Rogbid Rowatch 4: китайський аналог Apple Watch із функцією моніторингу рівня цукру в крові

Бренд Rogbid анонсував “розумний” годинник свого виробництва Rowatch 4 з функцією моніторингу рівня цукру в крові. Раніше розробник пристроїв з такою опцією не випускав.

Подробиці

Годинник Rowatch 4, що є черговою реплікою Apple Watch, оснащений інноваційною функцією відстеження рівня глюкози в крові. Такий моніторинг може попередити користувача про можливі аномалії та спонукатиме звернутися по медичну допомогу на ранній стадії виникнення проблем.

Крім контролю рівня цукру, годинник обладнаний датчиком серцевого ритму, датчиком вмісту кисню в крові (SpO2) і датчиком артеріального тиску. Таким чином, пристрій здатний надавати різнобічні дані про стан здоров’я користувача.

Девайс підтримує моніторинг сну і стресу, а також може похвалитися більш ніж сотнею спортивних режимів, завдяки яким фанати активного способу життя зможуть стежити за своїми досягненнями.

Rowatch 4 оснащені голосовим помічником AI і функцією дзвінків по Bluetooth. Користувачі можуть легко переглядати журнал викликів і зберігати до 12 контактів на пристрої.

Интересное:

Дизайн новинки з квадратним циферблатом і поворотною кнопкою на правому боці привертає увагу елегантністю. Вигнутий повноформатний екран роздільною здатністю 320 x 386 пікселів може бути налаштований за допомогою різних персоналізованих циферблатів.

Пристрій має клас захисту IP67, що робить його стійким до впливу пилу і води. Виробник стверджує, що заряду акумулятора вистачить на 4 доби.

Смарт-годинник Rowatch 4 надає нові можливості для моніторингу здоров’я та активного способу життя, але реальна ефективність і точність пристрою можуть бути підтверджені тільки після ретельного тестування.

Доступні забарвлення – чорне, сіре і т.зв. “рожеве золото”. Мінімальна ціна – $39,99. Купити Rowatch 4 можна на фірмовому сайті виробника за посиланням https://store.rogbid.com/products/rogbid-rowatch-4.

Последние новости:

На Харьковском направлении во время наступления РФ отключились украинские терминалы Starlink

В начале наступления армии РФ на Харьковском направлении перестали работать терминалы Starlink, что стало серьезной…

19.05.2024

Redmi Display G24 IPS: «один з найкращих у світі моніторів» за співвідношенням ціна/якість із частотою 180 Гц

"Сяомі" збагатила ринок моніторів для ПК пристроєм Redmi Display G24 IPS за вельми привабливою ціною.…

19.05.2024

Redmi Display G24 IPS: «один из лучших в мире мониторов» по соотношению цена/качество с частотой 180 Гц

«Сяоми» обогатила рынок мониторов для ПК устройством Redmi Display G24 IPS по весьма привлекательной цене.…

19.05.2024

POCO F6 Pro: официальная информация о процессоре, результатах тестирования в AnTuTu и объеме хранилища

«Сяоми» продолжает подогревать интерес к предстоящей 23 мая премьере нового смартфона POCO F6 Pro. В…

19.05.2024

Як у HyperOS запускати камеру, відключати звук і здійснювати інші дії в смартфонах Xiaomi, не торкаючись до екрану та кнопок

HyperOS розкриває нові можливості для користувачів Xiaomi/Redmi/POCO, даючи їм змогу запускати камеру або переводити пристрій…

19.05.2024

Как в HyperOS запускать камеру, отключать звук и совершать иные действия в смартфонах Xiaomi, не прикасаясь к экрану и кнопкам

HyperOS раскрывает новые возможности для пользователей Xiaomi/Redmi/POCO, позволяя им запускать камеру или переводить устройство в…

19.05.2024