Техно

Xiaomi представила «розумну» бігову доріжку, яка коштує лише 250 євро

Xiaomi представила свою нову бігову доріжку Xiaomi Mijia Smart. Вона крім досягнення швидкості 15 км/год має низький рівень шуму, і ціну, яка, безсумнівно, зробить її продуктом, що дуже продається.

Подробиці

Нова “розумна” бігова доріжка Xiaomi Mijia дебютує у Китаї з компактним дизайном. Її двигун потужністю 3 л. розташований знизу. Тому площа її поверхні збільшилася, що дозволяє бігати більш вільно та комфортно.

Крім того, її стрічка складається всього із 7 шарів, що знижує ударне навантаження. Разом з двигуном вона здатна генерувати шум менше 67 дБ і це робить її ідеальною для використання вдома, не турбуючи сусідів чи інших членів сім’ї.

Интересное:

Нова бігова доріжка Xiaomi Mijia Smart має фіксований нахил 4%. Як пояснює Xiaomi, ця схильність була ретельно вивчена та рекомендована професіоналами в галузі спалювання жиру.

В іншому Xiaomi Mijia Smart Treadmill відрізняється тим, що її можна легко складати і зручно зберігати. Вона також має технологію Wi-Fi, що дозволяє нам контролювати функції зі смартфона та отримувати доступ до всіх видів діяльності та занять, які спонукають нас займатися спортом.

Нова бігова доріжка Xiaomi вже продається в Китаї за рекламною ціною 1899 юанів ($269). Поки що невідомо, чи потрапить вона зрештою на світовий ринок, де, безперечно, буде в топі продажів.

Последние новости:

Стартап із Каліфорнії готовий поставити Україні передову лінійку озброєних БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсував запуск передового сімейства безпілотних літальних апаратів для зміцнення обороноздатності України. Нова…

04.05.2024

Стартап из Калифорнии готов поставить Украине передовую линейку вооруженных БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсировал запуск передового семейства беспилотных летательных аппаратов для укрепления обороноспособности Украины. Новая…

04.05.2024

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці…

04.05.2024

POCO F6 теперь готов к глобальной премьере: характеристики экрана, батареи и процессора

POCO F6 готов к официальному запуску после получения последней сертификации, подтверждающей характеристики устройства. Подробности Новая…

04.05.2024

Мобільний оператор «Київстар» у перший день травня вніс корективи до тарифів: що змінилося

"Київстар" оголосив про внесення змін до деяких фірмових тарифних планів, що стосуються домашнього інтернету в…

04.05.2024

Мобильный оператор «Киевстар» в первый день мая внес коррективы в тарифы: что изменилось

"Киевстар" объявил о внесении изменений в некоторые фирменные тарифные планы, касающиеся домашнего интернета в рамках…

04.05.2024