Техно

Серія преміальних смартфонів iQOO Neo 8: офіційні характеристики та перші фото

Серія смартфонів Neo 8 з першим в історії бренду IQQQ пристроєм у версії Pro буде представлена в Китаї 23 травня. Напередодні церемонії компанія-розробник розкрила основні характеристики перспективних новинок, а шукачі сенсацій опублікували живі фото обох пристроїв.

Деталі

IQOO підтвердила випуск двох апаратів преміум-класу в Китаї в рамках нової лінійки Neo 8. До них належать однойменна базова версія і покращений варіант Neo 8 Pro. Опублікований напередодні тизер підтверджує, що новинки отримають значні оновлення у відділі дисплеїв.

Також підтверджено, що серія Neo 8 буде оснащена фірмовим процесором V1+ ISP, анонс якого відбувся торік. Розроблений на замовлення чіп націлений на поліпшення камери та ігрової продуктивності. Він працюватиме в парі з процесором Dimensity 9200+ у моделі Neo 8 Pro.

Компанія також підтвердила, що Pro-версія Neo 8 буде підтримувати частоту оновлення 144 Гц (+24 Гц порівняно з Neo 7). Камерам обох пристроїв пророкують підтримку оптичної стабілізації зображення OIS.

Интересное:

Раніше повідомлялося, що серія Neo 8 буде оснащена дисплеями з роздільною здатністю 1,5K, а AMOLED-екрани обох пристроїв можуть отримати діагональ 6,78 дюйма. Навколо плоскої панелі будуть тонкі рамки, а у верхній частині – виріз для 16-Мп селфі-модуля.

iQOO, ймовірно, оснастить майбутню серію Neo 50-Мп сенсором основної камери. Обом пристроям пророкують АКБ на 5000 мА/год і роботу від Android 13/OriginOS 3.

Напередодні в “Твіттері” з’явилися живі фотки Neo 8 і Neo 8 Pro, останній з яких має напис “OIS” на задній панелі.

Последние новости:

Окупанти показали новий наземний РЕБ-дрон зі штучним інтелектом

Російські джерела повідомляють про створення нової мобільної установки перешкод "Абзац", здатної протистояти безпілотним апаратам без…

03.05.2024

Оккупанты показали новый наземный РЭБ-дроном с искусственным интеллектом

Российские источники сообщают о создании новой мобильной установки препятствий "Абзац", способной противостоять беспилотным аппаратам без…

03.05.2024

Українські дрони почали бити по несподіваним цілям в РФ, які проблематично прикрити системами ППО

Дрони ЗСУ вдарили по стратегічно важливих об'єктах у Росії в ніч на 02 травня 2024…

03.05.2024

Украинские дроны начали бить по неожиданным целям в РФ, которые проблематично прикрыть системами ПВО

Дроны ВСУ ударили по стратегически важным объектам в России в ночь на 02 мая 2024…

03.05.2024

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей…

03.05.2024

Как активировать в смартфонах Xiaomi скрытую функцию для улучшения звука в наушниках

Смартфоны экосистемы «Сяоми» обладают встроенным эквалайзером, который позволяет улучшать качество звучания в наушниках. Этот инструмент…

03.05.2024