Техно

Субфлагман і флагман: POCO F5 і F5 Pro стали доступнішими відразу після прем’єри

Напередодні бренд POCO представив найкращі у світі субфлагмани F5 і F5 Pro. Одразу після завершення презентації обидві моделі смартфона надійшли в продаж із суттєвим дисконтом і подарунками.

POCO F5

Апарат комплектується новітнім мікропроцесором Snapdragon 7+ Gen 2, який характеризується високою продуктивністю. В AnTuTu напівпровідниковий виріб від Qualcomm набрав понад 950 тис. балів. Йому вдалося залишити позаду вісім попередніх поколінь чипсетів на кшталт Snapdragon 870 і 888. Для охолодження однокристальної платформи в POCO F5 використовується високоефективна парова камера з підтримкою технології LiquidCool 2.0. Смартфон не нагрівається навіть під час гри у “важкі” мобільні ігри на максимальній частоті кадрів.

Завдяки функції HyperBoost смартфон забезпечує користувачеві в іграх високий рівень продуктивності, не розряджаючи при цьому акумуляторний блок. Новітній процесор від Qualcomm повністю розкриває потенціал 64 МП камери з оптичною стабілізацією. Користувачам доступний новий режим “Кінокамера”. З його допомогою можна легко надати фото вінтажного вигляду. На даний момент плівкові знімки є справжнім трендом. У зв’язку з цим наявність у POCO F5 режиму “Кінокамера” набуває особливої актуальності.

Придбати POCO F5 на вигідних умовах можна за цим посиланням. Перші покупці зможуть розраховувати на отримання подарунків.

Интересное:

POCO F5 Pro

На відміну від “молодшої” моделі POCO F5 Pro комплектується мікропроцесором Snapdragon 8+ Gen 1, який вважається одним із найкращих на ринку. Чипсет легко “тягне” мобільну гру Genshin Impact на ультраграфічних налаштуваннях, забезпечуючи частоту 58 кадрів/с. Система охолодження чипа така ж, як у POCO F5. На AnTuTu процесор легко набирає понад 1 млн балів.

В якості дисплея в смартфоні використовується 2K-панель FLOW AMOLED з роздільною здатністю WQHD+ (1080p). Захист очей користувача забезпечується за допомогою ШІ-затемнення 1 920 Гц. Рівень яскравості екрана становить 1 400 ніт. Настільки яскравих екранів у смартфонах POCO ніколи не було.

Смартфон поставляється на ринок 12 ГБ ОЗП-модулем LPDD5R. Ємність флеш-накопичувача дорівнює 512 ГБ. Що стосується ємності батареї, то вона становить 5 160 мА*год. За цим показником POCO F5 Pro перевершує всі попередні моделі з лінійки F. Підтримка 67 Вт зарядки дозволяє заряджати АКБ до 100% менш ніж за 50 хвилин. Мобільний пристрій підтримує безконтактну зарядку (30 Вт).

Основна камера POCO F5 Pro може похвалитися підтримкою функції захоплення руху. Вона здатна відстежувати рух динамічних об’єктів. Наприклад, під час зйомки собаки, що біжить по дорозі, камера буде мінімізувати розмиття таким чином, щоб знімок вийшов якомога чіткішим. При активації режиму серійної зйомки камера зможе зробити 50 знімків за кілька секунд. Запис відео здійснюється у форматі 8K.

Поделиться

Последние новости:

Пентагон готує для потреб ЗСУ авіабомби для ударів по російських системах РЕБ

Міноборони США уклало договір із групою SARA (акронім від Scientific Applications and Research Associates) на…

05.05.2024

Пентагон готовит для нужд ВСУ авиабомбы для ударов по российским системам РЭБ

Минобороны США заключило договор с группой SARA (акроним от Scientific Applications and Research Associates) на…

05.05.2024

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його…

05.05.2024

14 скрытых функций калькулятора в смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS и MIUI, наряду со стандартными математическими возможностями, обладает множеством функций, что делает его…

05.05.2024

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком…

05.05.2024

Серия планшетов Xiaomi Pad 7 дебютирует позже ожидаемого и преподнесет «несколько сюрпризов»

Дебют семейства планшетов Xiaomi Pad 7 состоится позже, чем планировалось, однако дополнительное ожидание с лихвой…

05.05.2024