Техно

Названо найуспішнішого виробника смартфонів 2023 року

Аналітики Canalys вивчили динаміку та обсяги продажів провідних виробників смартфонів. Оприлюднені ними статистичні дані свідчать про те, що відвантаження мобільних пристроїв знизилися у всіх світових брендів за винятком одного.

Детально

За підсумками першої чверті єдиним постачальником смартфонів, який зумів показати зростання продажів, виявилася північноамериканська корпорація Apple. Її ринкова частка становить 21%. У рейтингу світових вендорів “яблучний” гігант розташовується на другій сходинці після Samsung. Порівняно з першою чвертю 2022 року продажі iPhone збільшилися на 3%.

Ринкова частка Samsung була оцінена аналітиками в 22%. Продажі південнокорейської корпорації в першому кварталі просіли на 18%. На третьому рядку розташувався китайський вендор Xiaomi з 11-відсотковою часткою. Його продажі скоротилися на 22%. Крім цього, до ТОП-5 потрапили OPPO і Vivo. Вони займають на ринку 10 і 8% відповідно.

Интересное:

На думку аналітиків, своїм успіхом Apple зобов’язана інвестиціям у розвиток офлайн-каналів продажів. Через них купертинська корпорація залучає споживачів із середнім доходом, які надають перевагу традиційним салонам зв’язку, а не маркетплейсам.

У звіті Canalys акцентується увага на тому, що левова частка продажів виробників мобільних пристроїв залежить від популярності моделей нижнього цінового сегмента.

Последние новости:

Окупанти показали новий наземний РЕБ-дрон зі штучним інтелектом

Російські джерела повідомляють про створення нової мобільної установки перешкод "Абзац", здатної протистояти безпілотним апаратам без…

03.05.2024

Оккупанты показали новый наземный РЭБ-дроном с искусственным интеллектом

Российские источники сообщают о создании новой мобильной установки препятствий "Абзац", способной противостоять беспилотным аппаратам без…

03.05.2024

Українські дрони почали бити по несподіваним цілям в РФ, які проблематично прикрити системами ППО

Дрони ЗСУ вдарили по стратегічно важливих об'єктах у Росії в ніч на 02 травня 2024…

03.05.2024

Украинские дроны начали бить по неожиданным целям в РФ, которые проблематично прикрыть системами ПВО

Дроны ВСУ ударили по стратегически важным объектам в России в ночь на 02 мая 2024…

03.05.2024

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей…

03.05.2024

Как активировать в смартфонах Xiaomi скрытую функцию для улучшения звука в наушниках

Смартфоны экосистемы «Сяоми» обладают встроенным эквалайзером, который позволяет улучшать качество звучания в наушниках. Этот инструмент…

03.05.2024