Техно

Нові рендери показують, що iPhone 15 Pro і 15 Pro Max отримають кнопку Action Button

Pro-версії iPhone 15 не залишаться без звичних кнопок регулювання гучності, які можна натискати, стверджує Ян Зельбо з 9to5Mac з посиланням на здобуті ними CAD-рендери перспективних новинок. Ця новина спростовує розмови про встановлення на пристрої мультифункціональної тактильної кнопки, що ведуться понад півроку.

Детально

За словами Зельбо, Apple вибрала підхід, аналогічний тому, який вона застосувала в iPhone 14 Pro, але з родзинкою: перемикач звуку буде замінений кнопкою вимкнення, яка може додати додаткову функціональність, а саме клавішу Action Button, подібну до Apple Watch Ultra. Для стандартних моделей iPhone 15 “яблучники” збережуть ті самі кнопки, що й у базових варіантах iPhone 14.

Ще одна цікава зміна в iPhone 15 Pro – бамп камери. Зельбо називає його виступи “набагато менш комічними”. Версія Pro Max має “трохи більший виступ камери”, що може підтвердити чутки про те, що Apple планує оснастити цю модель перископічним об’єктивом з 6-кратним зумом.

Интересное:

І, нарешті, новий CAD-файл підтверджує дизайн, показаний у попередніх рендерах, а саме порт USB-C, вузькі та більш округлі рамки пристрою порівняно з iPhone 14 Pro.

Останні чутки також вказують на те, що звичайні версії iPhone 15 матимуть важливі зміни на кшталт нового дизайну з вирізом Dynamic Island, основного об’єктива 48 Мп і переходу на USB-C зі стандарту Lightning.

Через кілька тижнів Apple проведе попередню презентацію операційної системи iOS 17, на якій працюватиме прийдешня серія iPhone 15. Анонс нових флагманів, найімовірніше, відбудеться у вересні.

Последние новости:

ASUS анонсує презентацію нового компактного ПК з підтримкою ШІ

Компанія ASUS анонсує презентацію «Next Level. AI Incredible.» («Новий рівень. ШІ неймовірний»), яка відбудеться 20…

07.05.2024

Xiaomi 15 Pro отримає «невидимі краї екрану» та роздільну здатність 2K

"Сяомі" планує презентувати флагманський смартфон Xiaomi 15 Pro вже цієї осені. Очікується, що пристрій зазнає…

07.05.2024

Xiaomi 15 Pro получит «невидимые края экрана» и разрешение 2K

«Сяоми» планирует презентовать флагманский смартфон Xiaomi 15 Pro уже этой осенью. Ожидается, что устройство претерпит…

07.05.2024

HyperOS несподівано стала доступною для двох моделей смартфонів Xiaomi

"Сяомі" продовжує впроваджувати фірмову операційку HyperOS, яка напередодні стала доступна на двох нових моделях смартфонів.…

07.05.2024

HyperOS «прилетела» на две неожиданные модели смартфонов

«Сяоми» продолжает внедрять фирменную операционку HyperOS, которая накануне стала доступна на двух новых моделях смартфонов.…

07.05.2024

У Мережі засвітилася чергова версія російського «танк-сараю» з новим підходом до бронювання та боротьби з мінами

Армія окупантів продовжує приростати "сараями" на базі Т-72 з усе більш різноманітними конструкціями. Подробиці Одна…

07.05.2024