Техно

Названо простий спосіб розв’язання проблеми непрацюючого навушника

З проблемою непрацюючого навушника користувачі бездротових гарнітур стикаються досить часто. Існує думка, що з ладу частіше виходять дротові навушники. Тим часом це далеко не так. У бездротових навушників немає дротів, які можуть обриватися або переламуватися. Незважаючи на це, вони також час від часу перестають працювати.

Подробиці

За словами експертів, насамперед потрібно переконатися в тому, що акумуляторний блок навушника, який не працює, повністю заряджений. Нерідко трапляються випадки, коли через ті чи інші причини один з навушників виявляється розрядженим. У результаті працює лише один навушник. Для вирішення цієї проблеми необхідно повернути переносні пристрої в зарядний кейс на 20-30 хвилин. Незайвим буде очистити в ньому контакти за допомогою ватної палички.

TWS-навушники від відомих брендів смартфон “бачить” як один пристрій. Китайські підробки можуть підключатися до апарата як два окремі пристрої, один з яких є основним, а інший – другорядним. Як правило, синхронізація починається з основного навушника.

Интересное:

Досить часто для коректної синхронізації необхідно затиснути апаратну кнопку або сенсорну поверхню на зворотному боці навушника. У разі успішного підключення до смартфона світлодіоди почнуть блимати.

Ще однією причиною непрацездатності навушників є відсутність нових драйверів. Драйвери на AirPods встановлюються автоматично. Для оновлення драйверів у навушниках інших виробників може знадобитися фірмовий додаток.

Якщо жоден із наведених вище способів не допоміг, то, найімовірніше, що одному з навушників прийшов кінець. Як останній крок експерти рекомендують скинути налаштування навушників через смартфон. Слід мати на увазі, що в TWS-навушниках встановлено досить компактні АКБ, які мають обмежений ресурс роботи. Таким чином, вихід з ладу бездротових навушників унаслідок його вичерпання є цілком природним явищем.

Последние новости:

ВСУ сбили российский дрон с крышками от пивных бутылок и пластиковой баклажкой вместо бака

Украинские бойцы из бригады ГПСУ "Помста" сообщили о сбитом российском разведывательном беспилотнике "Орлан-10" неподалеку от…

28.04.2024

ЗСУ збили російський дрон з кришками від пивних пляшок та пластиковою баклажкою замість бака

Українські бійці з бригади ДПСУ "Помста" повідомили про збитий російський розвідувальний безпілотник "Орлан-10" неподалік від…

28.04.2024

У РФ готуються створювати спеціальні мобільні групи для боротьби з розрахунками FPV-дронів

У Росії обговорюється необхідність створення спеціалізованих мобільних груп для знищення розрахунків FPV-дронів. Глава російського Центру…

28.04.2024

В РФ готовятся создавать специальные мобильные группы для борьбы с расчетами FPV-дронов

В России обсуждается необходимость создания специализированных мобильных групп для уничтожения расчетов FPV-дронов. Глава российского Центра…

28.04.2024

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7.…

28.04.2024

У новых «умных» часов Samsung появится функция мониторинга сахара в крови

«Самсунг» подумывает о включении опции замера сахара в крови в предстоящую серию Galaxy Watch 7.…

28.04.2024