Техно

Презентовано телефон Nokia 105 4G (2023) зі збільшеним акумулятором і Bluetooth 5.0

Компанія “Нокія” вивела на ринок оновлений варіант своєї класичної “дзвонилки” 105 4G у стилі Сandy Bar з більш ємною батареєю і поліпшеною автономністю.

Подробиці

Осучаснений варіант може похвалитися серією знакових поліпшень, серед яких “приріст” пам’яті на 32 Гб і ємності АКБ до 1450 мА/год. (+42%). Також у пристрої з’явився “Блютуз” у більш просунутій версії 5.0 і функції Himalaya і Migu Music серед інших. При цьому новий телефон залишився без опції голосової трансляції, яку розробники чомусь вирішили видалити.

Новинка виконана в класичному для Nokia дизайні “а-ля льодяник”, може похизуватися жирним кольором кнопок, чорним і синім колірним виконанням та доступом до платіжної системи Alipay через платіжне меню або шляхом натискання правою кнопкою мишки. Для переходу до QR-коду оплати необхідно клікнути на “код платежу”.

Интересное:

“Нокія 105 4G” підтримує опцію голосового виклику VoLTE HD і функції dual-card dual-standby і dual 4G full Netcom. Слоти для двох карт nano-SIM дають змогу одночасно працювати в Інтернеті з парою “СІМ-ок”. Також в активі новинки – можливість бездротового прослуховування зовнішнього радіо, доступ до ліхтарика (увімкнення кнопкою “напрямок вгору”) і культової гри “Змійка”.

Працюючи на легкому чипі T107 від UNISOC, нова “Нокія 105 4G” є гідним наступником оригіналу. Дата початку продажів – 28 квітня. Рекомендована розробником ціна на період дії промо-акції та після її завершення в перерахунку з юанів на долари – $28,76 і $33,10 відповідно.

Последние новости:

Оккупанты показали новый наземный РЭБ-дроном с искусственным интеллектом

Российские источники сообщают о создании новой мобильной установки препятствий "Абзац", способной противостоять беспилотным аппаратам без…

03.05.2024

Українські дрони почали бити по несподіваним цілям в РФ, які проблематично прикрити системами ППО

Дрони ЗСУ вдарили по стратегічно важливих об'єктах у Росії в ніч на 02 травня 2024…

03.05.2024

Украинские дроны начали бить по неожиданным целям в РФ, которые проблематично прикрыть системами ПВО

Дроны ВСУ ударили по стратегически важным объектам в России в ночь на 02 мая 2024…

03.05.2024

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей…

03.05.2024

Как активировать в смартфонах Xiaomi скрытую функцию для улучшения звука в наушниках

Смартфоны экосистемы «Сяоми» обладают встроенным эквалайзером, который позволяет улучшать качество звучания в наушниках. Этот инструмент…

03.05.2024

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є…

03.05.2024