Техно

Xiaomi випускає набір кухонних інструментів MIJIA з електричною відкривачкою для вина

Xiaomi представила новий електричний штопор з “лінійки” MIJIA, який спрощує процес відкорковування винних пляшок. Пристрій під назвою Electric Wine Opener оцінено в ¥79 ($12). Новинка є частиною набору кухонних інструментів із трьох гаджетів, вартість якого становить ¥179 ($26).

Подробиці

Набір кухонних інструментів MIJIA Kitchen покликаний спростити приготування їжі та зробити кухню зручнішою. Кожен з трьох приладів розроблений з акцентом на зручність, простоту використання та інновації. Електрична відкривачка для вина – чудове доповнення до колекції інструментів любителів вишуканого напою. Прилад має подіумне коло з приємною для шкіри текстурою та корпус вагою всього 244 грами. Спеціальний різак допомагає легко зняти кришку з фольги, а штопор дає змогу відкрити пляшку вина всього за 6 секунд.

Винний відкривач працює з низьким рівнем шуму, що робить його ідеальним для званих вечерь або громадських зібрань, де гучні звуки можуть відволікати. Здатний відкоркувати до 170 пляшок на одній зарядці, е-штопор Mijia – це надійний і ефективний інструмент для будь-якого любителя вина.

Електронні кухонні ваги Mijia – ще один корисний пристрій у наборі. Це цифровий девайс із поверхнею із загартованого скла, що підтримує точне градуювання в 0,1 г. Аксесуар призначений для зважування інгредієнтів вагою до 3 кіло.

Интересное:

Функції скидання і тарування однією кнопкою роблять ваги простими у використанні. Термін роботи від однієї зарядки – до 400 днів. Витончений і стильний дизайн електронних кухонних ваг Mijia робить їх чудовим доповненням до будь-якої кухні.

Таймер MIJIA – останній пристрій у наборі. Це двоступеневий хронометр, підключений до “розумного” помічника Xiaomi XiaoAI. Інтелектуальний голосовий таймер сповістить про час завершення приготування їжі. Аксесуар адаптований для управління “розумними” побутовими приладами, починаючи від мікрохвильовок – закінчуючи рисоварками.

Двоступенева конструкція таймера дає змогу встановлювати різний час для різних страв, зазначається в описі.

Последние новости:

Танки Abrams виявилися марними для цієї війни та їдуть назад у тил

Українські військові відвели танки Abrams з передової, не вважаючи їх вирішальним фактором у війні. Подробиці…

27.04.2024

Танки Abrams оказались бесполезны для этой войны и уезжают обратно в тыл

Украинские военные отвели танки Abrams с передовой, не считая их решающим фактором в войне. Подробности…

27.04.2024

Рідкісна БМП-3 з комплексом динамічного захисту “Каркас-2” помічена в Україні

На передовій в Україні засвітилася рідкісна модифікація російської БМП-3, ключовою особливістю якої є динамічний захист…

27.04.2024

Редкая БМП-3 с комплексом динамической защиты “Каркас-2” замечена в Украине

На передовой в Украине засветилась редкая модификация российской БМП-3, ключевой особенностью которой является динамическая защита…

27.04.2024

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або…

27.04.2024

Как контролировать громкость уведомлений в смартфонах Xiaomi

Смартфоны экосистемы «Сяоми» предоставляют возможность индивидуально регулировать громкость уведомлений, независимо от громкости звонков, медиафайлов или…

27.04.2024