Техно

Випущено тонкий і легкий ноутбук Acer Swift Go 14 із процесором серії Ryzen 7000

Компанія “Асер” у понеділок, 06 березня, поповнила перелік своїх ноутбуків тонким і легким Swift Go 14 з примітними характеристиками.

Подробиці

Новинка отримала екран 14″/Full HD з технологією Acer ExaColor для оптимізації кольору дисплея під норми D65 для максимально коректного відображення відтінків. Співвідношенням екрану до корпусу становить 86%.

У ноутбуці тайванський техногігант приділив особливу увагу системі охолодження, яка отримала подвійні вентилятори TwinAir, шість здвоєних мідних трубок і конструкцію клавіатури з повітрозабірником.

Интересное:

Завдяки поліпшеним тепловим характеристикам ноутбук може довше збільшувати продуктивність і уникати дроселювання. Swift Go 14 легший і тонший за всі моделі попереднього покоління (його вага становить усього 1,25 кг, а товщина – 15,99 мм). Апарат оснащений технологією швидкого заряджання, яка забезпечує 4 години роботи після 30-хвилинного заряджання. Компактний форм-фактор не заважає новинці працювати на базі новітніх процесорів AMD серії Ryzen 7000.

Девайс поставляється з твердотілим накопичувачем PCIe Gen 4 ємністю до 2 ТБ і пам’яттю LPDDR5 до 16 Гб. Варіанти підключення – USB Type C/USB Type A/HDMI 2.1.

Вартість Swift Go 14 у доларах США – $771. Купити новинку можна у всіх магазинах Acer, на офіційному сайті компанії, а також у Croma і Amazon.

Последние новости:

Танки Abrams виявилися марними для цієї війни та їдуть назад у тил

Українські військові відвели танки Abrams з передової, не вважаючи їх вирішальним фактором у війні. Подробиці…

27.04.2024

Танки Abrams оказались бесполезны для этой войны и уезжают обратно в тыл

Украинские военные отвели танки Abrams с передовой, не считая их решающим фактором в войне. Подробности…

27.04.2024

Рідкісна БМП-3 з комплексом динамічного захисту “Каркас-2” помічена в Україні

На передовій в Україні засвітилася рідкісна модифікація російської БМП-3, ключовою особливістю якої є динамічний захист…

27.04.2024

Редкая БМП-3 с комплексом динамической защиты “Каркас-2” замечена в Украине

На передовой в Украине засветилась редкая модификация российской БМП-3, ключевой особенностью которой является динамическая защита…

27.04.2024

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або…

27.04.2024

Как контролировать громкость уведомлений в смартфонах Xiaomi

Смартфоны экосистемы «Сяоми» предоставляют возможность индивидуально регулировать громкость уведомлений, независимо от громкости звонков, медиафайлов или…

27.04.2024