Техно

Стали відомі характеристики Xiaomi Civi 3

Мережа приросла інформацією про деякі можливість перспективного смартфона Civi 3. Даними про характеристики процесора і камери пристрою поділився китайський “постачальник інсайдів” Digital Chat Station.

Подробиці

Згідно зі здобутими персонажем відомостями, Civi 3 отримає екран AMOLED 120 Гц/FHD+ з пігулкоподібним вирізом вгорі по центру для двох 32-мегапіксельних селфі-модулів і фронтального спалаху. Діагональ дисплея автор інсайду не уточнив.

Тильну систему камер “очолить” Sony IMX800. Роздільної здатності цього датчика DCS не уточнив, однак залишена ним ремарка про те, що поліпшень оптики відносно смартфона-попередника в Civi 3 не буде, дає змогу очікувати систему камер із сенсорами на 50/20/2 Мп.

Интересное:

За версією тіпстера, Civi 3 отримає неназваний чипсет виробництва “Медіатек” (замість Snapdragon 7-ї серії від компанії Qualkomm у попередніх моделях). Експерти, які ознайомилися з твітом, найімовірнішим кандидатом на роль чипсета в Civi 3 називають Dimensity 8200.

Іншої інформації про перспективну новинку поки немає. Попередник “трійки” – смартфон Civi 2 – на момент прем’єри коштував трохи менше $350. Це дає підстави вважати, що ціна Civi 3, з урахуванням глобальної кризи на ринку мікросхем, буде вищою.

Последние новости:

Mastercard представила в Украине новый платежный сервис: оплата проходит даже когда на карте недостаточно средств

Компания Mastercard представила в Украине новый платежный сервис – «Гибкая оплата», позволяющая комбинировать разные способы…

16.05.2024

Mastercard представила в Україні новий платіжний сервіс: оплата проходить навіть коли на карті недостатньо коштів

Компанія Mastercard представила в Україні новий платіжний сервіс — «Гнучка оплата», що дозволяє комбінувати різні…

16.05.2024

Українці продовжують приносити мільйони переглядів російським YouTube-блогерам

Дослідники зібрали дані аналітики YouTube серед майже півсотні топових російських блогерів за кількістю передплатників, які…

16.05.2024

Украинцы продолжают приносить миллионы просмотров российским YouTube-блогерам

Исследователи собрали данные аналитики YouTube среди почти полусотни топовых российских блогеров по количеству подписчиков, которые…

16.05.2024

Google запустила нейромережу, яка створює відеоролики з тексту

"Гугл" явив світу нову нейронну мережу під назвою Veo, яка здатна генерувати високоякісні відео. Цей…

16.05.2024

Google запустила нейросеть, которая создает видеоролики из текста

«Гугл» явил миру новую нейронную сеть под названием Veo, которая способна генерировать высококачественные видео. Этот…

16.05.2024