Техно

Ще одна криптобіржа інтегрувала можливість верифікації через програму «Дія»

Процес автентифікації українських завсідників криптомайданчика WOO X став простішим завдяки інтеграції можливості верифікації через “Дію”, зазначено в поширеному криптовалютною біржею прес-релізі.

Подробиці

Інтеграція з держпорталом дала змогу мінімізувати тривалість процесу верифікації документів для криптоакаунтів WOO X і підвищила безпеку самого майданчика, зазначається в документі.

Відтепер для підтвердження особи достатньо пред’явити завантажену в “Дію” копію (скан) внутрішнього/закордонного/ID-паспорта і податковий код.

Вихід на новий рівень взаємодії з “Дією” зміцнить позиції WOO X на українському ринку. Біржа має офіційний офіс в Україні та пропонує працевлаштування фахівцям у сфері діджиталізації, промоушену, криптоактивів і криптовалютного трейдингу в регіональних представництвах, що відкриваються.

Интересное:

Одним із головних партнерів майданчика в Україні виступає Kronos Trading Global – компанія, що наймає трейдерів з України і збирається відкрити фізичний офіс у Києві в осяжній перспективі.

За словами глави українського підрозділу WOO Network Хуберта Грегорського, компанія, яку він представляє, готується до надання високоякісного сервісу з торгівлі криптоактивами в Україні. Це стало можливим завдяки зусиллям уряду щодо формування максимально комфортних умов для ведення відповідного бізнесу.

WOO X – транснаціональна криптобіржа централізованого типу з офісами на території Тайваню, Туреччини, Англії та Польщі. Заснований компанією WOO Network майданчик першим у світі запропонував безкомісійну торгівлю високоліквідними фірмовими токенами WOO на основних ринках.

Последние новости:

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life.…

28.04.2024

Несколько смартфонов Xiaomi остались без поддержки производителя и возможности получения HyperOS

Компания «Сяоми» вновь столкнулась с негативными отзывами в связи с обновлением фирменного портала прозрачности End-of-Life.…

28.04.2024

Танки Abrams виявилися марними для цієї війни та їдуть назад у тил

Українські військові відвели танки Abrams з передової, не вважаючи їх вирішальним фактором у війні. Подробиці…

27.04.2024

Танки Abrams оказались бесполезны для этой войны и уезжают обратно в тыл

Украинские военные отвели танки Abrams с передовой, не считая их решающим фактором в войне. Подробности…

27.04.2024

Рідкісна БМП-3 з комплексом динамічного захисту “Каркас-2” помічена в Україні

На передовій в Україні засвітилася рідкісна модифікація російської БМП-3, ключовою особливістю якої є динамічний захист…

27.04.2024

Редкая БМП-3 с комплексом динамической защиты “Каркас-2” замечена в Украине

На передовой в Украине засветилась редкая модификация российской БМП-3, ключевой особенностью которой является динамическая защита…

27.04.2024