Категории: Техно

iPhone 15 Pro та Pro Max отримають збільшення оперативної пам’яті

Серія iPhone 15 отримає оновлення оперативної пам’яті з метою збільшення ємності та підвищення продуктивності наступного флагмана Apple, стверджує техноблогер TrendForce.

Подробиці

Звіт персонажа наводить на думку, що моделі Pro, з високою часткою ймовірності, буде оновлено до 8 Гб оперативної пам’яті (+2 Гб, як порівняти з нинішніми). Це може призвести до більш ефективної роботи iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max (або iPhone 15 Ultra, як припускають деякі автори витоків). Також передбачається, що звичайні моделі iPhone 15 і iPhone 15 Plus можуть не отримати збільшення ємності.

У доповіді також ідеться про те, що Apple розглядає можливість зміни специфікацій для версій айфонів, що не належать до Pro, шляхом наділення їх оперативною пам’яттю LPDDR5.

Интересное:

Поєднання збільшеної оперативки і нового чипсета A17 Bionic має зміцнити лідерство “яблучників” у сфері обчислювальної продуктивності. Це стане першим апдейтом оперативної пам’яті з моменту появи 6 Гб в iPhone 12 Pro.

Крім того, в Мережі з’явилися ексклюзивні рендери пристрою, що дають уявлення про те, чого можна очікувати від майбутнього флагмана Apple. Дизайн країв телефону був переосмислений для створення більш плавного переходу до рамки, що обіцяє більш зручне захоплення і зниження ймовірності випадкових дотиків.

Але і це ще не все – Apple також прощається зі своїм фірмовим портом Lightning на користь широко використовуваного USB-C. Ця зміна є відповіддю на заклик Євросоюзу до єдиного стандарту зарядки для всіх смартфонів і пристроїв. Завдяки новому порту USB-C, iPhone 15 Pro стане ще більш універсальним і сумісним з більш широким переліком аксесуарів.

Последние новости:

Танки Abrams виявилися марними для цієї війни та їдуть назад у тил

Українські військові відвели танки Abrams з передової, не вважаючи їх вирішальним фактором у війні. Подробиці…

27.04.2024

Танки Abrams оказались бесполезны для этой войны и уезжают обратно в тыл

Украинские военные отвели танки Abrams с передовой, не считая их решающим фактором в войне. Подробности…

27.04.2024

Рідкісна БМП-3 з комплексом динамічного захисту “Каркас-2” помічена в Україні

На передовій в Україні засвітилася рідкісна модифікація російської БМП-3, ключовою особливістю якої є динамічний захист…

27.04.2024

Редкая БМП-3 с комплексом динамической защиты “Каркас-2” замечена в Украине

На передовой в Украине засветилась редкая модификация российской БМП-3, ключевой особенностью которой является динамическая защита…

27.04.2024

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або…

27.04.2024

Как контролировать громкость уведомлений в смартфонах Xiaomi

Смартфоны экосистемы «Сяоми» предоставляют возможность индивидуально регулировать громкость уведомлений, независимо от громкости звонков, медиафайлов или…

27.04.2024