Техно

Випущено навушники Redmi Buds 4 Youth Edition з 20 годинами автономної роботи

Вівторок, 27 грудня, ознаменувався масштабною презентацією новинок “Редмі” в Китаї. Публіці було представлено смарт-годинник, фітнес-трекер, три нові смартфони К-серії та навушники. Про останні будемо говорити в цьому матеріалі.

Подробиці

TWS-гарнітура Redmi Buds 4 Youth Edition має візуальну схожість з “яблучними” AirPods і володіє урізаними, порівняно з базовими навушниками Buds 4, характеристиками та можливостями.

Новинка обладнана половинним стрижнем і злегка вигнутими наконечниками, захищена від “вологопилу” за протоколом IP54 і може управлятися постукуванням по ніжці.

Интересное:

В аксесуар вбудовані 12-міліметровий динамічний випромінювач і функція шумозаглушення. Підтримка Bluetooth 5.3, швидке сполучення зі смартфоном і режим низької затримки додаються.

У наявності – 20-годинний акумулятор із зарядним чохлом. Заявлена автономність кожного навушника – 5 год. Зарядка здійснюється через USB-C.

Вартість новинки в перерахунку з юанів на USD – трохи менше $20. Географія продажів – Китай. Доступні забарвлення – біле, помаранчеве, зелене і чорне.

Последние новости:

Танки Abrams виявилися марними для цієї війни та їдуть назад у тил

Українські військові відвели танки Abrams з передової, не вважаючи їх вирішальним фактором у війні. Подробиці…

27.04.2024

Танки Abrams оказались бесполезны для этой войны и уезжают обратно в тыл

Украинские военные отвели танки Abrams с передовой, не считая их решающим фактором в войне. Подробности…

27.04.2024

Рідкісна БМП-3 з комплексом динамічного захисту “Каркас-2” помічена в Україні

На передовій в Україні засвітилася рідкісна модифікація російської БМП-3, ключовою особливістю якої є динамічний захист…

27.04.2024

Редкая БМП-3 с комплексом динамической защиты “Каркас-2” замечена в Украине

На передовой в Украине засветилась редкая модификация российской БМП-3, ключевой особенностью которой является динамическая защита…

27.04.2024

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або…

27.04.2024

Как контролировать громкость уведомлений в смартфонах Xiaomi

Смартфоны экосистемы «Сяоми» предоставляют возможность индивидуально регулировать громкость уведомлений, независимо от громкости звонков, медиафайлов или…

27.04.2024