Техно

Названо найкращі смартфони 2022 року

Журналісти мережевого видання Gizchina вирішили підбити підсумки року, що минає. Вони оприлюднили рейтинг п’яти найкращих моделей смартфонів, що з’явилися на ринку в 2022 році.

Подробиці

При складанні рейтингу вони керувалися такими критеріями, як дизайн, “живучість” акумуляторної батареї, якість камери, продуктивність і доступність. Саме в цих сферах між собою конкурують виробники мобільних пристроїв.

На першому місці розташувався Pixel 7 Pro. У цій моделі інженери Google постаралися виправити всі помилки, яких вони припустилися під час проектування Pixel 6. Смартфон може похвалитися оригінальним дизайном і широкими фотоможливостями.

На другій сходинці розташувалася Pro версія iPhone 14 з шильдиком Max. Укладачі рейтингу назвали її “найкращим iPhone за всю історію існування Apple”. До сильних сторін мобільного пристрою журналісти мережевого видання віднесли відмінну автономність, високу якість камер, а також продуктивний чип A16.

Интересное:

Замикає трійку Galaxy S22 Ultra виробництва Samsung. Ця модель підтримує вбудований стилус. Вона отримала унікальний дизайн і топовий набір камер.

У ТОП-5 рейтингу журналісти Gizchina включили двох “китайців”. Йдеться про Xiaomi 12S Ultra і Pro-версію OnePlus 10. Перший смартфон комплектується найбільшою у світі камерою.

Другий гаджет може похвалитися наявністю топової “начинки” та оновлених камер від Hasselblad. Він комплектується найшвидшою в історії OnePlus зарядкою.

Последние новости:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7.…

28.04.2024

У новых «умных» часов Samsung появится функция мониторинга сахара в крови

«Самсунг» подумывает о включении опции замера сахара в крови в предстоящую серию Galaxy Watch 7.…

28.04.2024

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G…

28.04.2024

Официально сертифицирован бюджетний смартфон POCO M6 4G

Многочисленные сертификации подтверждают, что в ближайшем будущем Xiaomi Group выпустит POCO M6 в варианте 4G…

28.04.2024

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life.…

28.04.2024

Несколько смартфонов Xiaomi остались без поддержки производителя и возможности получения HyperOS

Компания «Сяоми» вновь столкнулась с негативными отзывами в связи с обновлением фирменного портала прозрачности End-of-Life.…

28.04.2024