Техно

Запуск PlayStation 6 може відбутися ближче до 2027 року

“Соні” може представити консоль PS6 ближче до 2027 року. Водночас японський бренд може позбутися прав на культову для багатьох ігрову сагу Call of Duty, випливає з вмісту конфіденційного листа японської корпорації на ім’я британського регулятора СМА.

Детально

Раніше було оголошено про ініціативу Microsoft, умовами якої передбачено доповнити чинну угоду з Activision новими параметрами. Саме про них йшлося у згаданому листі. У документі також висловлено ставлення японців до потенційної купівлі Activision Blizzard за $69 млрд до вищезгаданої дати.

Можлива втрата Call of Duty, ймовірно, є значним джерелом розчарування для “Соні”, оскільки саме ця гра надавала платформі PS значущі ексклюзивні переваги, починаючи від раннього доступу – закінчуючи продажем внутрішньоігрових предметів.

Интересное:

Наступного року і “Соні”, і “Майкрософт” можуть серйозно оновити фірмові консолі PS і Xbox. Японці побоюються, що втрата CoD 2027 спонукає споживачів мігрувати на більш екологічну Xbox.

Масова мобільна гра Candy Crush тепер перейде в руки Xbox завдяки злиттю з Activision Blizzard King. І Candy Crush, і Call of Duty слугують наріжними каменями цього злиття, але CoD – єдиний фактор, що став причиною протистояння між Sony і Xbox.

Аргументи “за” і “проти” сприйманої цінності франшизи Call of Duty все ще наводяться обома сторонами, причому Xbox намагається представити CoD як “непослідовну франшизу, яка різною мірою успішна”.

Последние новости:

Чотири ефективні способи прискорити зарядку смартфона

Прискорення процесу заряджання смартфона можливе з використанням кількох методів. Розглянемо чотири найефективніші способи. Подробиці Перший…

17.05.2024

Четыре эффективных способа ускорить зарядку смартфона

Ускорение процесса зарядки смартфона возможно с использованием нескольких методов. Рассмотрим четыре наиболее эффективных способа. Подробности…

17.05.2024

Відома дата виходу Assassin Creed Shadows: перший трейлер

Гра Assassin's Creed Shadows, раніше відома як Assassin Creed Codename Red, дебютує 15.11.2024 у магазинах…

17.05.2024

Известна дата выхода Assassin Creed Shadows: первый трейлер

Игра Assassin's Creed Shadows, ранее известная как Assassin Creed Codename Red, дебютирует 15.11.2024 в магазинах…

17.05.2024

Вже офіційно: бюджетний флагман POCO F6 отримає Snapdragon 8s Gen 3

"Сяомі" офіційно підтвердила наявність чип-системи Snapdragon 8s Gen 3 у перспективному смартфоні POCO F6. Цей…

17.05.2024

Уже официально: бюджетный флагман POCO F6 получит Snapdragon 8s Gen 3

«Сяоми» официально подтвердила наличие чип-системы Snapdragon 8s Gen 3 в перспективном смартфоне POCO F6. Этот…

17.05.2024