Техно

Експерти пояснили, чому важливо оновлювати додатки в смартфоні

Повідомлення про вихід нових оновлень для ОС і мобільних додатків приходять на смартфони користувачів із завидною регулярністю. Через брак часу багато користувачів їх ігнорують. Експерти з ESET пояснили, чим загрожує така практика.

Детально

У 2021 році власники мобільних пристроїв встановили на них 230 млрд мобільних аплетів. Порівняно з 2016 роком кількість завантажених застосунків збільшилася на 63%. Усі ці аплети потребують регулярних апдейтів з наведених нижче причин.

Забезпечення максимального захисту

Оновлення випускаються розробниками додатків не просто так. Крім нових функцій у них часто містяться виправлення вразливостей, які використовують хакери для розкрадання особистих даних. Таким чином, регулярне встановлення оновлень не залишить зловмисникам жодного шансу заволодіти вашими даними.

Безпека пристроїв близьких і членів сім’ї

Встановлені вдома ПК, які не оновлюються, можуть використовуватися хакерами як бекдор для отримання доступу до особистої інформації не тільки їхніх власників, а й членів їхніх сімей. Кіберзлочинці можуть отримати доступ до соціальних мереж, месенджерів або електронної пошти з метою розсилки шкідливого софту вашим контактам.

Интересное:

Підвищення продуктивності пристрою

Встановлення оновлень дає змогу вирішити проблеми продуктивності, виявлені розробниками під час тестування ПЗ. Добровільно встановлюючи на пристрій апдейти, ви подовжуєте термін служби акумулятора, запобігаєте збоям у роботі аплетів, прискорюєте завантаження сторінок тощо.

Розширення функціональності додатків

Досить часто встановлення оновлень призводить до розширення функціональності мобільних аплетів. Користувачам стають доступні новітні функції, яких раніше в додатках не було.

Компанія ESET вважається експертом у сфері захисту від цифрових загроз і кібернетичної злочинності. Вона займається розробкою програмних рішень у сфері IT-безпеки. Компанія представлена на міжнародному ринку з 1992 року. Партнерська мережа ESET охоплює понад 180 держав світу.

Последние новости:

ВСУ сбили российский дрон с крышками от пивных бутылок и пластиковой баклажкой вместо бака

Украинские бойцы из бригады ГПСУ "Помста" сообщили о сбитом российском разведывательном беспилотнике "Орлан-10" неподалеку от…

28.04.2024

ЗСУ збили російський дрон з кришками від пивних пляшок та пластиковою баклажкою замість бака

Українські бійці з бригади ДПСУ "Помста" повідомили про збитий російський розвідувальний безпілотник "Орлан-10" неподалік від…

28.04.2024

У РФ готуються створювати спеціальні мобільні групи для боротьби з розрахунками FPV-дронів

У Росії обговорюється необхідність створення спеціалізованих мобільних груп для знищення розрахунків FPV-дронів. Глава російського Центру…

28.04.2024

В РФ готовятся создавать специальные мобильные группы для борьбы с расчетами FPV-дронов

В России обсуждается необходимость создания специализированных мобильных групп для уничтожения расчетов FPV-дронов. Глава российского Центра…

28.04.2024

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7.…

28.04.2024

У новых «умных» часов Samsung появится функция мониторинга сахара в крови

«Самсунг» подумывает о включении опции замера сахара в крови в предстоящую серию Galaxy Watch 7.…

28.04.2024