Техно

5 тем для економії заряду в смартфонах Xiaomi з дисплеями AMOLED

Темні теми MIUI ідеально підходять для заощадження заряду батареї на смартфонах з екранами AMOLED. Нижче наведено добірку безкоштовних рішень з арсеналу програми “Теми”.

Якщо застосування вибраного пакета налаштувань пов’язане із труднощами, потрібно виконати процедуру зміни регіону. Інструкцію з переводу смартфона на іншу локацію наведено в нижній частині матеріалу.

Подробиці

Black Simplicity

Тема, назва якої в перекладі з англійської означає «Чорна простота», включає в себе пакет іконок, що ідеально контрастує зі шпалерами та інтерфейсом. На екрані блокування можна перемикатися між двома варіантами заголовка годинника і насолоджуватися легкою анімацією під час заряджання пристрою.

Дизайн «Чорної простоти» стриманий, елегантний і повністю адаптований до MIUI 12/13.

Посилання на завантаження: http://zhuti.xiaomi.com/detail/e3b45043-fec1-499a 8eb1-dcdb205a20a5.

Xenon UI

Xenon UI – темна тема з великою кількістю барвистих деталей та унікальним заголовком, який супроводжується музичним плеєром та лічильником кроків.

Ксеноновий пакет налаштувань пропонує різні стилі екрану блокування та центр керування із зовсім іншим дизайном. Незважаючи на яскраві кольори, меню налаштувань має дещо сіруваті тони.

Посилання на завантаження: http://zhuti.xiaomi.com/detail/54d24ccc-4e2e-45 95b2-c91ccb2af2b0.

Mimicry Pupil

«Мімічний учень» – ще одна цікава темна тема для Xiaomi/Redmi/POCO, привабливість якої обумовлена ​​барвистими іконками користувача з незвичайним дизайном.

Интересное:

Інша важлива деталь – екран блокування. Mimicry Pupil заповнює його безліччю ярликів, включаючи лічильник кроків та лічильник склянок води. Крім того, є дві смуги з анімацією, які відображають рівень заряду батареї і проміжок часу, що залишився до кінця року.

Посилання на завантаження: http://zhuti.xiaomi.com/detail/77da852c-7fca-4b0 a62c-13d9863e6619.

Retro Eventide

Барвиста тема для шанувальників ретро може похвалитися натуристським фоном з квадратними іконками та різними кольорами. Користувач може налаштувати Retro Eventide під свої уподобання.

Пакет налаштувань демонструє величні шпалери в меню налаштувань та інших розділах. Тема доступна для MIUI 12 та наступних версій прошивки.

Посилання на завантаження: http://zhuti.xiaomi.com/detail/f76e40e5-c679-4 bfec-03dfe84569ee.

Color Instinct

«Кольоровий інстинкт» – це тема з великою кількістю різноманітних кольорів, що кардинально змінює дизайн іконок додатків і надає шпалерам барвистого градієнту.

Центр керування та меню Color Instinct залишилися практично без змін, чого не скажеш про екран блокування, який доповнюється тими ж барвистими ярликами, що і в заголовку.

“Кольоровий інстинкт” адаптований для MIUI 12/12.5/13.

Посилання на завантаження: http://zhuti.xiaomi.com/detail/c65876f5-98c5 b87c-842c62785964.

Зміна регіону

Зміна регіону – це дуже проста і оборотна процедура, що вимагає мінімуму дій і не становить жодної небезпеки для функціональності смартфона. Все, що потрібно зробити задля зміни локації, – перейти в Налаштування > Дод. налаштування > Регіон > вибрати Індію або Андорру і повторно встановити пакет, що сподобався.

Последние новости:

Окупанти показали новий наземний РЕБ-дрон зі штучним інтелектом

Російські джерела повідомляють про створення нової мобільної установки перешкод "Абзац", здатної протистояти безпілотним апаратам без…

03.05.2024

Оккупанты показали новый наземный РЭБ-дроном с искусственным интеллектом

Российские источники сообщают о создании новой мобильной установки препятствий "Абзац", способной противостоять беспилотным аппаратам без…

03.05.2024

Українські дрони почали бити по несподіваним цілям в РФ, які проблематично прикрити системами ППО

Дрони ЗСУ вдарили по стратегічно важливих об'єктах у Росії в ніч на 02 травня 2024…

03.05.2024

Украинские дроны начали бить по неожиданным целям в РФ, которые проблематично прикрыть системами ПВО

Дроны ВСУ ударили по стратегически важным объектам в России в ночь на 02 мая 2024…

03.05.2024

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей…

03.05.2024

Как активировать в смартфонах Xiaomi скрытую функцию для улучшения звука в наушниках

Смартфоны экосистемы «Сяоми» обладают встроенным эквалайзером, который позволяет улучшать качество звучания в наушниках. Этот инструмент…

03.05.2024