Техно

Перед презентацією стала відома вартість бюджетного смартфона Realme C30s

Бренд “Ріалмі” готується до запуску в Індії нового бюджетного смартфона під назвою Realme C30s. Церемонія презентації стартує 14 вересня опівдні за індійським часовим стандартом IST (09:30 за Києвом). Кілька годин тому розробник розкрив основні характеристики новинки.

Подробиці

За словами журналістів TheCluesTech, що ознайомилися зі звітом, телефон буде доступний у двох конфігураціях оперативної пам’яті і накопичувача: 2 Гб і 3 Гб у поєднанні зі сховищем об’ємом 32 Гб. За «молодшу» модель розробник попросить ₹7 999, за «старшу» – ₹8 799. У перерахунку на USD вартість девайсів становить $100,55 і $110,61 за актуальним на момент публікації обмінним курсом.

Зараз на сторінці продукту Realme C30s зазначено, що смартфон буде оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм із вирізом у вигляді краплі роси. Враховуючи, що смартфон відноситься до класу бюджетників, екран, з високою ймовірністю, матиме дозвіл HD+ зі стандартною частотою оновлення 60 Гц. Дисплей отримав здатність підтримувати 16,7 млн ​​кольорів. Заявлене співвідношення екрану до корпусу – 88,7%.

Интересное:

Телефон оснащений великою батареєю ємністю 5000 мА/год. та бічним TouchID. За роботу апарату відповідає тандем Realme UI S Edition/Android 12.

Кількість камер на задній панелі – одна (на 8 Мп, разом зі світлодіодним спалахом). Попереду розташований селфі-модуль на 5 Мп. Даних про процесор поки немає, проте близькі до розробника експерти прогнозують отримання чіпсету UNISOC T612 SoC. На тематичній сторінці «Ріалмі» девайс зображений із синім та чорним кольором корпусу.

Последние новости:

Окупанти показали новий наземний РЕБ-дрон зі штучним інтелектом

Російські джерела повідомляють про створення нової мобільної установки перешкод "Абзац", здатної протистояти безпілотним апаратам без…

03.05.2024

Оккупанты показали новый наземный РЭБ-дроном с искусственным интеллектом

Российские источники сообщают о создании новой мобильной установки препятствий "Абзац", способной противостоять беспилотным аппаратам без…

03.05.2024

Українські дрони почали бити по несподіваним цілям в РФ, які проблематично прикрити системами ППО

Дрони ЗСУ вдарили по стратегічно важливих об'єктах у Росії в ніч на 02 травня 2024…

03.05.2024

Украинские дроны начали бить по неожиданным целям в РФ, которые проблематично прикрыть системами ПВО

Дроны ВСУ ударили по стратегически важным объектам в России в ночь на 02 мая 2024…

03.05.2024

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей…

03.05.2024

Как активировать в смартфонах Xiaomi скрытую функцию для улучшения звука в наушниках

Смартфоны экосистемы «Сяоми» обладают встроенным эквалайзером, который позволяет улучшать качество звучания в наушниках. Этот инструмент…

03.05.2024