Техно

Названо п’ять безкоштовних розширень Chrome для економії часу на роботі

Журналісти Fast Company опублікували матеріал про п’ять розширень для веб-браузера Google Chrome, за допомогою яких можна заощадити чимало часу.

Note Board

Це розширення призначене для створення нотаток. Крім цього, його можна використовувати для збереження зображень та скріншотах. Вони будуть доступні для використання на віртуальних дошках. Безкоштовна версія розширення дозволяє використовувати сім дощок. Вартість платної версії складає 36 USD на рік.

SwiftRead

Це розширення призначене швидкого читання. Розробники стверджують, що використання SwiftRead дозволяє збільшити швидкість прочитання статей удвічі. Платити за розширення не потрібно.

Интересное:

Checker Plus

Це розширення призначене для перегляду папки «Вхідні» до Gmail. Крім цього, його можна використовувати для прочитання окремих електронних листів, відповіді на email та створення нових листів. Відкривати Gmail для цього не потрібно. Всі дії можна виконувати прямо у браузері. Розширення безкоштовне. За бажання можна задонатити розробникам.

Tab Snooze

Якщо протягом робочого дня ви часто відволікаєтеся від виконання своїх прямих обов’язків на сторонні веб-ресурси та програми, розширення Tab Snooze допоможе вам вирішити цю проблему. Воно дозволяє зібрати в окрему вкладку весь контент, що відволікає увагу, з метою закриття до нього доступу. Розширення має платну та безкоштовну версії. Безкоштовна версія дозволяє створювати обмежену кількість вкладок. Вартість платної версії складає 3 USD на місяць.

Vimium C

Люди, які вміють користуватися комбінацією клавіш, знають, що використання комп’ютерної миші уповільнює роботу. Розширення Vimium C дозволяє працювати із браузером без миші.

Последние новости:

Танки Abrams виявилися марними для цієї війни та їдуть назад у тил

Українські військові відвели танки Abrams з передової, не вважаючи їх вирішальним фактором у війні. Подробиці…

27.04.2024

Танки Abrams оказались бесполезны для этой войны и уезжают обратно в тыл

Украинские военные отвели танки Abrams с передовой, не считая их решающим фактором в войне. Подробности…

27.04.2024

Рідкісна БМП-3 з комплексом динамічного захисту “Каркас-2” помічена в Україні

На передовій в Україні засвітилася рідкісна модифікація російської БМП-3, ключовою особливістю якої є динамічний захист…

27.04.2024

Редкая БМП-3 с комплексом динамической защиты “Каркас-2” замечена в Украине

На передовой в Украине засветилась редкая модификация российской БМП-3, ключевой особенностью которой является динамическая защита…

27.04.2024

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або…

27.04.2024

Как контролировать громкость уведомлений в смартфонах Xiaomi

Смартфоны экосистемы «Сяоми» предоставляют возможность индивидуально регулировать громкость уведомлений, независимо от громкости звонков, медиафайлов или…

27.04.2024