Техно

Названі смартфони, що найбільше продаються у 2022 році

Співробітники українського онлайн-магазину Stylys представили добірку найпопулярніших у 2022 році мобільних пристроїв. До неї увійшли п’ять моделей смартфонів.

Samsung Galaxy A53

Ця модель з’явилася на ринку у 2022 році. Вона доступна для придбання у чотирьох кольорах: чорному, персиковому, блакитному та білому. Місткість АКБ становить 5 000 мА/г. Діагональ дисплея 6,5″. Смартфоном зручно користуватися однією рукою. Тильна камера включає чотири модулі (5, 5, 12 та 64 МП). Корпус пристрою – вологозахисний (IP67).

Redmi Note 11

Ця модель відноситься до смартфонів середнього рівня. Її апаратною основою є процесор Snapdragon 680. Завдяки низькому енергоспоживанню, заряду АКБ вистачає на 1-2 доби. У Redmi Note 11 заявлено підтримку швидкої зарядки. Смартфон доступний у темно-сірому, сріблясто-блакитному та синьому кольоровому виконанні.

Интересное:

iPhone 13 Pro

Цей смартфон реклами не потребує. Його “серцем” є чіп A15. Екран апарата оновлюється із частотою 120 Гц. Характерними рисами IPhone 13 Pro є підтримка технології True Tone, покращена автономність, наявність режиму «Кінематограф», можливість бездротової зарядки та ін. Основним мінусом мобільного пристрою є висока ціна.

Galaxy S22 Ultra

Минулорічний флагман Samsung не втратив актуальності до цього дня. Він може похвалитися наявністю 8-ядерного чіпа Exynos 2100, 6,8” дисплея, стілус S Pen, підекранного дактилоскопічного сканера та 4-модульної тильної камери, що дозволяє робити якісні фотознімки.

Realme 9 Pro+

Ця модель отримала досить елегантний дизайн. Під кутом колір корпусу змінюється. Гаджет доступний у чорному, темно-сірому, рожевому, світло-зеленому, смарагдовому та блакитному кольоровому виконанні. Realme 9 Pro+ комплектується чіпом Dimensity 920, дисплеєм з матрицею Super AMOLED та АКБ із підтримкою швидкої зарядки. До 100% вона заряджається протягом 44 хвилин.

Последние новости:

Танки Abrams виявилися марними для цієї війни та їдуть назад у тил

Українські військові відвели танки Abrams з передової, не вважаючи їх вирішальним фактором у війні. Подробиці…

27.04.2024

Танки Abrams оказались бесполезны для этой войны и уезжают обратно в тыл

Украинские военные отвели танки Abrams с передовой, не считая их решающим фактором в войне. Подробности…

27.04.2024

Рідкісна БМП-3 з комплексом динамічного захисту “Каркас-2” помічена в Україні

На передовій в Україні засвітилася рідкісна модифікація російської БМП-3, ключовою особливістю якої є динамічний захист…

27.04.2024

Редкая БМП-3 с комплексом динамической защиты “Каркас-2” замечена в Украине

На передовой в Украине засветилась редкая модификация российской БМП-3, ключевой особенностью которой является динамическая защита…

27.04.2024

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або…

27.04.2024

Как контролировать громкость уведомлений в смартфонах Xiaomi

Смартфоны экосистемы «Сяоми» предоставляют возможность индивидуально регулировать громкость уведомлений, независимо от громкости звонков, медиафайлов или…

27.04.2024