ГоловнаТехноXiaomi Mi 9T та інші смартфони Xiaomi, які не отримають нові оновлення

Xiaomi Mi 9T та інші смартфони Xiaomi, які не отримають нові оновлення

В черговий раз Xiaomi розширила свій список смартфонів, які ніколи не отримуватимуть оновлення. У списку три нові смартфони, які, незважаючи на те, що дещо застаріли, все ще популярні у користувачів.

Подробиці

З квітня минулого року Xiaomi вирішила публікувати на своєму офіційному сайті смартфони та інші електронні продукти, які перестали підтримуватись і більше не отримуватимуть оновлення.

Як видно на сайті trust.mi.com, з’явився Xiaomi Mi 9T, а також його китайський варіант Redmi K20. Вони були додані до списку пристроїв EOS (End of Support), тобто вони не отримають оновлення MIUI або Android.

Селфі-камера Xiaomi Mi 9T (Redmi K20)

Ще до цього списку приєднується Redmi 7. Незважаючи на те, що з моменту його запуску пройшло кілька років, він, як і раніше, є широко використовуваним смартфоном, особливо завдяки гарній якості та доступній ціні.

Xiaomi Mi 9T та Redmi K20 були випущені на ринок разом з MIUI 10, згодом отримуючи різні оновлення до MIUI 12 та Android 11. Redmi 7 також отримував різні оновлення та був оновлений до Android 10 та MIUI 12.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

HyperOS доступний для застарілих смартфонів Xiaomi

Xiaomi продовжує виконання озвучених раніше зобов'язань щодо впровадження прошивки HyperOS на старі моделі пристроїв екосистеми. Подробиці HyperOS являє собою значне поліпшення порівняно з попередньою оболонкою MIUI...

Xiaomi презентувала найдешевший 100-дюймовий телевізор

"Сяомі" збагатила китайський ринок телевізорів 100-дюймовою новинкою під назвою Redmi MAX 100 2025. Подробиці Вартість апарату можна порівняти з ціною дрібніших телевізорів з екранами на 65"...

Як прискорити анімацію в смартфонах Xiaomi з HyperOS

Смартфони екосистеми "Сяомі" зі встановленою фірмовою прошивкою HyperOS можна поліпшити шляхом підвищення швидкості роботи і нарощування продуктивності. Подробиці Одним із способів оптимізації є прискорення анімації інтерфейсу....