ГоловнаТехноІлон Маск встановив у свій бізнес-джет авіаційну версію терміналу Starlink

Ілон Маск встановив у свій бізнес-джет авіаційну версію терміналу Starlink

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

На початку травня американці обрушилися з критикою на мільярдера І. Маска за використання бізнес-джету для польоту на відстань 65 км. Як виявилось, засновник SpaceX використовує свій приватний літак для тестування авіаційної версії терміналу Starlink. Компанія SpaceX планує встановлювати їх у пасажирські авіалайнери.

Подробиці

На початку весни Д. Хофеллер, який обіймає в SpaceX посаду віце-президента, повідомив, що компанія зайнята отриманням сертифікату на обладнання, яке дозволить пасажирам повітряних суден користуватися супутниковим інтернетом. На цьому тижні стало відомо, що Ілон Маск бере безпосередню участь у його тестуванні. Авіаційна версія терміналу Starlink була встановлена ​​у його особистому бізнес-джеті. Про це сам мільярдер повідомив у Twitter.

https://twitter.com/elonmusk/status/1528875120093286401?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1528875120093286401 2Fnews%2F2022%2F05%2F25%2Filon-mask-ispolzuet-sobstvennyj-samolet-kak-testovuju-ploshadku-dlja-servisa-starlink-i-kak-vozmozhnost-postitsja.html

За словами бізнесмена, під час польотів приватним літаком він продовжує працювати. Для цього йому потрібний інтернет. Маск зазначив, що загалом термінал працює непогано. Водночас він потребує доопрацювання.

Підприємець зізнався, що у своєму бізнес-джеті він літає без бортпровідника. З продуктів харчування в літаку є лише горіхи та фрукти. У Twitter Маск повідомив, що під час польотів на приватному літаку він постує.

Стрічка новин: