ГоловнаТехноДодаток Google для "швидкого звільнення місця" у смартфонах Xiaomi

Додаток Google для “швидкого звільнення місця” у смартфонах Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Управління зберіганням даних стає все важчим завданням: фотографії дублюються, дані додатків займають багато місця, а папка “Інше” постійно заповнюється файлами, які складно контролювати. Зіткнувшись із проблемою нестачі пам’яті, команда Google розробила зручний додаток, який за лічені секунди допомагає звільнити місце на смартфонах екосистеми Xiaomi

Назва згаданого ПЗ – Google Files. Ця безкоштовна програма – чудова альтернатива для пошуку великих файлів та швидкого видалення дублікатів.

Як звільнити місце у «Гугл-Файлах»

Починати потрібно із завантаження Google Files з PlayStore. Наступний крок – надання програмі дозволу на читання та аналіз контенту (це дозволить застосунку виконувати аналіз, розпізнавання та класифікацію різних файлів).

Додаток Google для швидкого звільнення місця на Xiaomi, Redmi та POCO

Далі «Гугл-Файли» нададуть рекомендації щодо видалення вмісту та звільнення внутрішнього простору для зберігання даних (програма здатна видаляти цілі папки небажаних файлів, скріншоти, фото- та відеоконтент, знімки з месенджерів/соцмереж та інші завантаж.)

Програма також дозволяє вибрати вміст для видалення вручну або перемістити всі ці файли на картку SD.

Програма Google Files має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. У верхній частині знаходяться внутрішні та зовнішні блоки зберігання. При натисканні на будь-який з них, програма покаже, які розділи займають найбільше місця на кожному диску. У нижній частині розташовані значки «Видалити», «Дослідити» та «Поділитися».

Додаток Google для швидкого звільнення місця на Xiaomi, Redmi та POCO

  • «Видалити»: відповідає головному меню «Гугл-Файлів» і показує різні пропозиції щодо видалення контенту.
  • «Переглянути»: дозволяє ознайомитися з різними категоріями та недавніми об’єктами, знятими або завантаженими на смартфон.
  • «Поділитися»: використовує технологію Nearby для швидкого та простого надсилання контенту на інший смартфон з активованою програмою Google Files.

“Гугл-Файли” інтегровані з Google Photos, що дозволяє видаляти контент, що знаходиться в “хмарі”. Це значно спрощує усунення дублікатів із Xiaomi/Redmi/POCO.

Стрічка новин: