Техно

Названі популярні ігрові смартфони і аксесуари до них

Аналітики східноєвропейського підрозділу AliExpress розповіли про переваги користувачів за травень місяць. У цьому огляді перераховані лідери покупок в сегменті ігрових смартфонів, мобільних геймпадів, ігрових кулерів, очок віртуальної реальності і спеціальних ігрових навушників.

Смартфони

Попит на «розумні» телефони в звітний період зріс в 4,3 рази (в порівнянні з аналогічним місяцем минулого року). Найбільшим попитом серед пристроїв для онлайн-баталій виявилися наступні:

Загальні для переможців характеристики – оперативка в межах 6-8 гігабайт і яскраві AMOLED-дисплеї з гідною роздільною здатністю.

Завсідники онлайн-майданчику в звітний період вважали за краще купувати ігрові смартфони в ціновому діапазоні $ 535-685.

Мобільні геймпади

У цьому сегменті домінують накладні девайси з власниками для смартфонів (зростання попиту в 3,7 раз). Найчастіше жителі України і країн СНД купували продукцію брендів Tectinter і GameSir, зупиняючи вибір на пристроях з вібровіддачею.

Интересное:

Геймпади зазначених виробників працюють як з айфона, так і з «андроїдами». Найбільший попит зафіксований на моделі ціною $ 5,50-23,50.

Кулери

Місія аксесуарів цього типу – недопущення перегріву працючи на екстремальних потужностях ігрових смартфонів. Попит на «вентилятори» в порівнянні з травнем-2020 підскочив в 3,5 рази.

Головні критерії вибору – вид кріплення (присоски), потужність (чим вище, тим більше попит) і ціна (обраний покупцями діапазон – $ 4-18).

VR-очки

Кількість бажаючих обзавестися окулярами віртуальної реальності за рік зросла в 1,7 раз. Найчастіше покупці зупиняли вибір на пристроях, адаптованих для роботи з ігровими смартфонами 4,5 “-6,3”. Максимальний попит зафіксований на окуляри вартістю $ 8-28.

Ігрові навушники

Продажі цієї категорії продукції у порівнянні з травнем-2020 також збільшилися в 1,7 разів. Покупці зупиняли вибір на пристроях з об’ємним звуком і активним придушенням шумів. Найбільший попит зафіксований на навушники ціною $ 11-22.

Поделиться

Последние новости:

Окупанти показали новий наземний РЕБ-дрон зі штучним інтелектом

Російські джерела повідомляють про створення нової мобільної установки перешкод "Абзац", здатної протистояти безпілотним апаратам без…

03.05.2024

Оккупанты показали новый наземный РЭБ-дроном с искусственным интеллектом

Российские источники сообщают о создании новой мобильной установки препятствий "Абзац", способной противостоять беспилотным аппаратам без…

03.05.2024

Українські дрони почали бити по несподіваним цілям в РФ, які проблематично прикрити системами ППО

Дрони ЗСУ вдарили по стратегічно важливих об'єктах у Росії в ніч на 02 травня 2024…

03.05.2024

Украинские дроны начали бить по неожиданным целям в РФ, которые проблематично прикрыть системами ПВО

Дроны ВСУ ударили по стратегически важным объектам в России в ночь на 02 мая 2024…

03.05.2024

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей…

03.05.2024

Как активировать в смартфонах Xiaomi скрытую функцию для улучшения звука в наушниках

Смартфоны экосистемы «Сяоми» обладают встроенным эквалайзером, который позволяет улучшать качество звучания в наушниках. Этот инструмент…

03.05.2024