Категории: Техно

Названі найпопулярніші українські сайти

Компанія Similarweb опублікувала список найпопулярніших українських сайтів. У травні поточного року найбільше користувачів цікавила погода і мода.

Подробиці

Найбільш відвідуваним сайтом став sinoptic.ua. Його протягом минулого місяця відвідало приблизно 70 млн чоловік. У порівнянні з квітнем 2021 року кількість відвідувачів змогло вирости на кілька мільйонів користувачів.

Друге місце за підсумками травня зайняла стрічка новин ukr.net – трохи менше 70 млн відвідувачів. Сайт опустився на другу сходинку в порівнянні з квітнем, втративши близько 8 млн користувачів. Новинний сайт «Українська Правда» впав на шосту позицію.

Вище сайту УП опинилися майданчики оголошень OLX і Prom з 50 млн і приблизно 33 млн відвідувачів відповідно. Між ними влаштувався сайт найбільшого інтернет-магазину Rozetka з майже 40 млн користувачів.

Интересное:

А ось веб-версія Privat24 займає лише сьому позицію. Кількість користувачів становить 30 млн чоловік. При цьому сюди ж входять і відвідувачі сайту «ПриватБанк». Замикають десятку найпопулярніших майданчиків новинні ресурси 24tv.ua і РБК разом з ria.com. Їх протягом 31 дня травня 2021 року відвідало 20-23 млн користувачів.

За темпами зростання лідирують портали категорії «Погода» – + 7,4% за місяць. На другому місці – «Мода» (+ 2,4%). А ось цінові агрегатори, сайти автомобільної тематики, маркетплейси і майданчики оголошень продемонстрували невеликий спад. Найбільше втратили в відвідуваності сайти, присвячені фінансам, ставкам, казино, освіті і електроніці. До слова, падіння популярності порталів, на яких розповідають про техніку і продають її, пов’язують з бажанням користувачів заощаджувати.

На завершення додамо, що новинні ресурси продовжують найкраще утримувати користувачів. Їх частка становить 50%. Далі йдуть маркетплейси, погода, оголошення з часткою 10%, 9% і 8% відповідно. Частка інших категорій становить не більше 3%.

Последние новости:

Танки Abrams виявилися марними для цієї війни та їдуть назад у тил

Українські військові відвели танки Abrams з передової, не вважаючи їх вирішальним фактором у війні. Подробиці…

27.04.2024

Танки Abrams оказались бесполезны для этой войны и уезжают обратно в тыл

Украинские военные отвели танки Abrams с передовой, не считая их решающим фактором в войне. Подробности…

27.04.2024

Рідкісна БМП-3 з комплексом динамічного захисту “Каркас-2” помічена в Україні

На передовій в Україні засвітилася рідкісна модифікація російської БМП-3, ключовою особливістю якої є динамічний захист…

27.04.2024

Редкая БМП-3 с комплексом динамической защиты “Каркас-2” замечена в Украине

На передовой в Украине засветилась редкая модификация российской БМП-3, ключевой особенностью которой является динамическая защита…

27.04.2024

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або…

27.04.2024

Как контролировать громкость уведомлений в смартфонах Xiaomi

Смартфоны экосистемы «Сяоми» предоставляют возможность индивидуально регулировать громкость уведомлений, независимо от громкости звонков, медиафайлов или…

27.04.2024