Техно

Названо популярні месенджери і соціальні мережі в різних регіонах України

«Водафон» розділив Україну на кольорові зони. Таким способом компанія вирішила оповістити громадян про «мессенджерових» і «соцмереживних» перевагах жителів тих чи інших регіонів країни.

Кожному сервісу були присвоєні кольори, в які «він пофарбував себе» (калька з легендарної фрази * чинного мера Києва, ред.) Так, регіони, жителі яких вважають кращим «Вайбер», стали фіолетовими. Частина України, населення якої віддає перевагу «Телеграм» і «ВотсАпп»,  зафарбавоні в блакитний і зелений кольори. «Інстаграму» присвоєно фіолетовий колір, «Фейсбук» – синій, «ТікТоку» – чорний, «Ютуб» – червоний, «Снапчату» – жовтий і т.д.

В ході дослідження з’ясувалося, що українці в цьому році стали трохи менше «зависати» в месенджерах і соцмережах. Про це свідчить зменшення кількості витрачених на відповідні цілі гігабайт.

Самим «фейсбучним» регіоном України визнана Чернігівщина (1037 Мб/чол). Житомирщина і Черкащина удостоїлися червоного і рожевого забарвлення (YouTube і Likee, з рівнем трафіку в 3839 і 767 мегабайт на людину відповідно).

Интересное:

Найбільше «тіктокеров» знайдено у «чорній» Вінницької області, а головні «телеграмщики» влаштувалися на Хмельниччині (2112 і 844 Мб/чол. відповідно).

Найактивнішими користувачами Viber і WhatsApp названі жителі Одеської та Херсонської областей (118 і 98 мегабайт на душу населення відповідно). Найбільше інстаграмщиків зафіксовано на Рівненщині. Обсяг споживаного ними трафіку на відповідну соцмережу – 2917 МБ/чол. Любителі Snapchat влаштувалися на Волині (46 Мб/чол.)

«Чемпіонами» по витрачанню мегабайт на «зависання» в улюблених соціальних мережах визнані жителі наступних населених пунктів:

Дослідження Vodafone охоплює період з січня по травень включно. В основу рейтингу покладено дані про повний загальний середній обсяг трафіку на кожного абонента. Повні результати дослідження доступні для ознайомлення на сайті мобільного оператора за посиланням https://www.vodafone.ua/ru/news/vodafone-rozfarbuvav-ukranu-u-kolori-mesendzheriv-ta-socialnih-merezh-2021

Последние новости:

Окупанти показали новий наземний РЕБ-дрон зі штучним інтелектом

Російські джерела повідомляють про створення нової мобільної установки перешкод "Абзац", здатної протистояти безпілотним апаратам без…

03.05.2024

Оккупанты показали новый наземный РЭБ-дроном с искусственным интеллектом

Российские источники сообщают о создании новой мобильной установки препятствий "Абзац", способной противостоять беспилотным аппаратам без…

03.05.2024

Українські дрони почали бити по несподіваним цілям в РФ, які проблематично прикрити системами ППО

Дрони ЗСУ вдарили по стратегічно важливих об'єктах у Росії в ніч на 02 травня 2024…

03.05.2024

Украинские дроны начали бить по неожиданным целям в РФ, которые проблематично прикрыть системами ПВО

Дроны ВСУ ударили по стратегически важным объектам в России в ночь на 02 мая 2024…

03.05.2024

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей…

03.05.2024

Как активировать в смартфонах Xiaomi скрытую функцию для улучшения звука в наушниках

Смартфоны экосистемы «Сяоми» обладают встроенным эквалайзером, который позволяет улучшать качество звучания в наушниках. Этот инструмент…

03.05.2024