Техно

Знайдено спосіб безкоштовно використовувати безлімітне сховище в «Google Фото»

Уже третій день діють нові правила в «Google Фото», згідно з якими знімки та відеоролики займають місце в сервісі, незважаючи на якість. Однак, знайшовся спосіб обійти ці не зовсім приємні нововведення. Але для цього потрібно буде трохи витратитися.

Подробиці

Щоб продовжить завантажувати файли в вихідній якості без обмежень, потрібно придбати смартфон Pixel. Вся справа в тому, що нові правила не поширюються на телефони самої компанії Google. Купити модель можна дешево, адже для завантаження файлів в «Google Фото» не обов’язково потрібно мати актуальне флагманський пристрій. Досить навіть старого Pixel. Головне, щоб він просто працював.
Отже, якщо у вас вже є смартфон компанії Google, потрібно на нього і на другий девайс завантажити і встановити додаток Resilio Sync. Він безкоштовний і поки ще є в Google Play. Зауважимо, що в майбутньому спосіб, про який ми зараз поговоримо, може перестати працювати.

Але поки все нормально, ми продовжуємо. Отже, після установки програми потрібно на основному смартфоні дати доступ до папки, в якій зберігаються фотографії та відео. Після цього повертаємося до Google Pixel і скануємо через Resilio Sync QR-код, який буде відображатися на екрані головного пристрою.

Интересное:

Якщо ви все зробите правильно, то після сканування QR-коду Google Pixel буде синхронізований з основним пристроєм. Він зможе стягувати з нього фото і відео для завантаження в «Google Фото» без втрати якості і зниження роздільної здатності.

Нагадаємо, що з 1 червня нинішнього року користувачі отримують 15 ГБ сховища в Google One, місце в якому фотографії та відеоролики займають незалежно від своєї якості. Раніше простір займали тільки файли в оригінальній якості.

Користувачі можуть розширити сховище, купивши один з декількох тарифних планів. В Україні пропонується від 100 ГБ за 45 гривень/місяць до 30 ТБ майже за 4115 гривень/місяць. Сама Google рекомендує сімейний план з 200 ГБ простору за 82 гривні на місяць або 822,23 гривні в рік.

Последние новости:

Танки Abrams виявилися марними для цієї війни та їдуть назад у тил

Українські військові відвели танки Abrams з передової, не вважаючи їх вирішальним фактором у війні. Подробиці…

27.04.2024

Танки Abrams оказались бесполезны для этой войны и уезжают обратно в тыл

Украинские военные отвели танки Abrams с передовой, не считая их решающим фактором в войне. Подробности…

27.04.2024

Рідкісна БМП-3 з комплексом динамічного захисту “Каркас-2” помічена в Україні

На передовій в Україні засвітилася рідкісна модифікація російської БМП-3, ключовою особливістю якої є динамічний захист…

27.04.2024

Редкая БМП-3 с комплексом динамической защиты “Каркас-2” замечена в Украине

На передовой в Украине засветилась редкая модификация российской БМП-3, ключевой особенностью которой является динамическая защита…

27.04.2024

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або…

27.04.2024

Как контролировать громкость уведомлений в смартфонах Xiaomi

Смартфоны экосистемы «Сяоми» предоставляют возможность индивидуально регулировать громкость уведомлений, независимо от громкости звонков, медиафайлов или…

27.04.2024