Техно

Знайдений швидкий спосіб відключення автокорекції в Viber на комп’ютері

Всі ми активно використовуємо масу програмного забезпечення на персональних комп’ютерах, але через нестачу часу або просто небажання далеко не кожен знайомиться з інструкціями до додатків. У зв’язку з цим при виникненні тих чи інших проблем, користувачі шукають способи їх вирішення в Мережі.

Наприклад, клієнт Viber для персональних комп’ютерів на базі операційних систем macOS і Windows має недолік у вигляді функції автоматичної корекції, яка націлена на виправлення орфографічних помилок користувачів. Це корисна фішка, але іноді вона заважає в спілкуванні.

Нерідко функція автокорекції виправляє слова, але при цьому повністю змінює суть пропозиції. При цьому в налаштуваннях програмного забезпечення не передбачено окремого меню для її відключення. Через це багато звинувачують в усьому операційну систему Windows або macOS, але справа зовсім не в цьому.

Интересное:

Для відключення функції автоматичного виправлення слів, потрібно зробити кілька простих дії. Для початку натискаємо в поле введення тексту та натискаємо праву кнопку миші для виклику контекстного меню. У невеликому вікні система запропонує виділити, видалити, вставити і вирізати текст, але нас цікавить пункт «Виправляти орфографічні помилки автоматично».

Щоб Viber не корегував слова, досить лише зняти галочку з цього пункту. Крім того, в цьому контекстному меню при бажанні і зовсім можна відключити перевірку орфографії. В такому випадку невірно написані слова НЕ будуть підкреслені червоним кольором.

Последние новости:

Окупанти показали новий наземний РЕБ-дрон зі штучним інтелектом

Російські джерела повідомляють про створення нової мобільної установки перешкод "Абзац", здатної протистояти безпілотним апаратам без…

03.05.2024

Оккупанты показали новый наземный РЭБ-дроном с искусственным интеллектом

Российские источники сообщают о создании новой мобильной установки препятствий "Абзац", способной противостоять беспилотным аппаратам без…

03.05.2024

Українські дрони почали бити по несподіваним цілям в РФ, які проблематично прикрити системами ППО

Дрони ЗСУ вдарили по стратегічно важливих об'єктах у Росії в ніч на 02 травня 2024…

03.05.2024

Украинские дроны начали бить по неожиданным целям в РФ, которые проблематично прикрыть системами ПВО

Дроны ВСУ ударили по стратегически важным объектам в России в ночь на 02 мая 2024…

03.05.2024

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей…

03.05.2024

Как активировать в смартфонах Xiaomi скрытую функцию для улучшения звука в наушниках

Смартфоны экосистемы «Сяоми» обладают встроенным эквалайзером, который позволяет улучшать качество звучания в наушниках. Этот инструмент…

03.05.2024