Техно

Додаток від Samsung подарує “нове життя” старим смартфонам

«Самсунг» анонсував нову програму для «другого життя» старих смартфонів свого виробництва. Її назва – Galaxy Upcycling at Home (букв. «Модернізація« Гелексі »для дому»). Місія проекту – використання старих пристроїв модельного ряду Galaxy у допоміжних цілях, відзначається на офіційному сайті південнокорейського бренду.

Подробиці

Передбачається, що смартфони, які віджили свій вік будуть інтегровані в фірмову систему «розумний” будинок. Приклад використання таких телефонів – повідомлення господаря оселі про крик дитини, коли гавкає пес, проникнення сторонніх, нецільове використання електроенергії і т.п. за допомогою відправки повідомлення на основний смартфон.

Адаптувати девайси для виконання нових завдань покликана програма SmartThings, бета-тестування якої недавно почалося в Південній Кореї, Великобританії та США. Учасникам випробувань запропоновано вибрати цікаві для них функції в розділі SmartThings Labs, активувати уподобані опції і оповіщати розробників про їх працездатність і про проблеми, виявлені в ході експлуатації.

Интересное:

У програмі, крім перерахованих вище можливостей, є опції моніторингу рівня освітлення у кімнаті, автоматичного вмикання/вимикання світла і побутової техніки (телевізора, пральної машини і т.д.)

Про терміни завершення випробувань, датою появи стабільної версії і «ціну питання» в публікації не повідомляється.

Нагадаємо, що власну програму “розумний” будинок реалізує Xiaomi. Долучитися до напрацювань китайського гіганта в цій сфері можна тут.

Последние новости:

Окупанти показали новий наземний РЕБ-дрон зі штучним інтелектом

Російські джерела повідомляють про створення нової мобільної установки перешкод "Абзац", здатної протистояти безпілотним апаратам без…

03.05.2024

Оккупанты показали новый наземный РЭБ-дроном с искусственным интеллектом

Российские источники сообщают о создании новой мобильной установки препятствий "Абзац", способной противостоять беспилотным аппаратам без…

03.05.2024

Українські дрони почали бити по несподіваним цілям в РФ, які проблематично прикрити системами ППО

Дрони ЗСУ вдарили по стратегічно важливих об'єктах у Росії в ніч на 02 травня 2024…

03.05.2024

Украинские дроны начали бить по неожиданным целям в РФ, которые проблематично прикрыть системами ПВО

Дроны ВСУ ударили по стратегически важным объектам в России в ночь на 02 мая 2024…

03.05.2024

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей…

03.05.2024

Как активировать в смартфонах Xiaomi скрытую функцию для улучшения звука в наушниках

Смартфоны экосистемы «Сяоми» обладают встроенным эквалайзером, который позволяет улучшать качество звучания в наушниках. Этот инструмент…

03.05.2024