GSM

Названі смартфони, які популярні серед українців

«Київстар» відзвітував про динаміку продажів смартфонів в своїх магазинах. Відповідну статистику оператор опублікував напередодні. Звітний період – 2020 рік. Основні подробиці доповіді наведені нижче.

За словами укладачів звіту, відвідувачі салонів «Київстар» виявилися дуже заможними людьми: частка куплених смартфонів низького і середнього цінового сегмента (до 3000 грн і в межах 3000-4000 грн), з урахуванням кнопкових телефонів, склала лише близько 40%. Решта покупці віддали перевагу гаджетам вищого цінового сегмента і девайсам класу Premium.

Найбільш продаваними смартфонами названі гаджети компанії «Сяомі». На частку китайського розробника припадає понад 43% реалізованих пристроїв. Друге місце дісталося апаратам «Самсунг» (28%).

Назва найбільш продаваних девайсів – «Редмі 8» і «Самсунг Гелексі А10S».

Интересное:

У сегменті кнопкових телефонів (17% в загальній структурі продажів) беззаперечним лідером стала «Нокія» (42%). Найбільш затребуваним смартфоном в преміальному ціновому сегменті названий iPhone 11.

Лідерами в сегменті trade-in (обмін старих пристроїв на нові з доплатою, – ред.) Названі «Сяомі 6А», «Сяомі 7» і «Самсунг J3 2016». Найчастіше всього українці поверталися додому з смартфонами «Самсунг» А-серії (моделі з цифрами 115, 315 і 515 в назві).

Сумарне число реалізованих через фірмові магазини мережі «Київстар» за підсумками минулого року телефонів і смартфонів – майже 218 000 штук. Найбільш охоче українці розлучалися з грошима в літній триместр і в переддень святкування Нового року.

Більше новин і статистики від Kyivstar – в тематичній добірці.

Последние новости:

Танки Abrams оказались бесполезны для этой войны и уезжают обратно в тыл

Украинские военные отвели танки Abrams с передовой, не считая их решающим фактором в войне. Подробности…

27.04.2024

Рідкісна БМП-3 з комплексом динамічного захисту “Каркас-2” помічена в Україні

На передовій в Україні засвітилася рідкісна модифікація російської БМП-3, ключовою особливістю якої є динамічний захист…

27.04.2024

Редкая БМП-3 с комплексом динамической защиты “Каркас-2” замечена в Украине

На передовой в Украине засветилась редкая модификация российской БМП-3, ключевой особенностью которой является динамическая защита…

27.04.2024

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або…

27.04.2024

Как контролировать громкость уведомлений в смартфонах Xiaomi

Смартфоны экосистемы «Сяоми» предоставляют возможность индивидуально регулировать громкость уведомлений, независимо от громкости звонков, медиафайлов или…

27.04.2024

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність…

27.04.2024