Техно

6 функцій смартфонів Xiaomi, про які мало хто знає

Смартфони компанії Xiaomi мають ряд цікавих можливостей. Однак, далеко не всі користувачі знають про деякі фішках програмного забезпечення MIUI. У цьому матеріалі ми розповімо про шість функцій прошивки MIUI, якими ви могли ніколи не користуватися.

Перша – безпечний режим. З його допомогою можна виключати збої в роботі програмного забезпечення. Для доступу до нього потрібно відключити пристрій, потім знову запустити і затиснути клавішу зменшення рівня гучності, коли відобразиться емблема MIUI. Про активацію безпечного режиму система повідомить відповідним повідомленням у нижньому куті екрану. Для виходу з цього режиму досить просто перезавантажити смартфон.

Друга – використання відео в якості заставки домашнього екрану. У MIUI 12 компанія Xiaomi додала можливість ставити в якості шпалер відеоролик. Раніше для цього доводилося відео конвертувати в GIF-анімацію.

Интересное:

Третя – фото з довгою витримкою. У камері MIUI з’явилася нова функція, яка дає можливість робити знімки з довгою витримкою. Для цього потрібно включити режим «Неонові сліди». Для отримання якісних фотографій рекомендується використовувати штатив.

Четверта – обмін файлами з ПК «по повітрю». Через додаток ShareMe тепер можна передавати файли зі смартфонів на комп’ютери без синхронізації по кабелю USB. Достатньо лише підключити до ПК і телефон один до одного в додатку. Але для роботи потрібно підключити комп’ютер і смартфон до однієї мережі Wi-Fi.

П’ята – зміна колірної гами. В налаштуваннях дисплея можна без праці змінити колірну гамму, якщо вас не влаштовує температура, встановлена за замовчуванням. Користувачеві запропоновано встановлені варіанти і можливість ручного налаштування.

Шоста – використання ярликів замість додатків. Тут мова йде про створення ярлика для швидкого переходу на сайт замість використання програмного забезпечення. Наприклад, створивши ярлик, провідний на Facebook, вам не потрібно встановлювати додаток Facebook на смартфон.

Поделиться

Последние новости:

Пентагон готує для потреб ЗСУ авіабомби для ударів по російських системах РЕБ

Міноборони США уклало договір із групою SARA (акронім від Scientific Applications and Research Associates) на…

05.05.2024

Пентагон готовит для нужд ВСУ авиабомбы для ударов по российским системам РЭБ

Минобороны США заключило договор с группой SARA (акроним от Scientific Applications and Research Associates) на…

05.05.2024

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його…

05.05.2024

14 скрытых функций калькулятора в смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS и MIUI, наряду со стандартными математическими возможностями, обладает множеством функций, что делает его…

05.05.2024

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком…

05.05.2024

Серия планшетов Xiaomi Pad 7 дебютирует позже ожидаемого и преподнесет «несколько сюрпризов»

Дебют семейства планшетов Xiaomi Pad 7 состоится позже, чем планировалось, однако дополнительное ожидание с лихвой…

05.05.2024