Техно

5 найбільш істотних недоліків смартфонів Xiaomi

Компанія Xiaomi займає третє місце на ринку смартфонів. Не в останню чергу цьому посприяло падіння показників Huawei через американські санкції. Різні моделі смартфонів Xiaomi користуються великою популярністю в Україні, але за низьку ціну доводиться миритися з недоліками.

Подробиці

Перший – прошивка. Оболонка MIUI – це те, за що хвалять і лають китайську компанію. Програмне забезпечення задіє багато оперативної пам’яті, але не це його основна проблема. А головний мінус – оновлення. Компанія дуже часто випускає апдейти, які ламають те, що добре працювало до оновлення.

Другий недолік смартфонів компанії Xiaomi – стеження за користувачем. Пристрої виробника збирають дані і відправляють їх на сервери в Китаї і Сполучених Штатах.

Интересное:

Третій мінус – не найкраща стабілізація в камері. Цим страждають навіть флагманські смартфони китайської компанії, незважаючи на те, що їх ціна наближається до 1000 доларів. Ще одна проблема моделей Xiaomi – неправильна робота автоматичноого налаштування яскравості.

Нарешті, останній недолік – відсутність повноцінного захисту від води. Бюджетні моделі захищені за стандартом IP53. Наприклад, сімейство Redmi Note 10. А ось флагмани на кшталт Xiaomi Mi 11, який в Україні коштує майже 1000 доларів, не можуть похвалитися захистом від води за стандартом IP68 на відміну від конкурентів в цій ціновій категорії.

До слова, Xiaomi Mi 11 Ultra і Mi 11 Pro можуть стати першими смартфонами китайської компанії за всю її майже 11-річну історію із захистом IP68. Їх презентація очікується 29 березня 2021 року.

Последние новости:

Стартап із Каліфорнії готовий поставити Україні передову лінійку озброєних БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсував запуск передового сімейства безпілотних літальних апаратів для зміцнення обороноздатності України. Нова…

04.05.2024

Стартап из Калифорнии готов поставить Украине передовую линейку вооруженных БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсировал запуск передового семейства беспилотных летательных аппаратов для укрепления обороноспособности Украины. Новая…

04.05.2024

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці…

04.05.2024

POCO F6 теперь готов к глобальной премьере: характеристики экрана, батареи и процессора

POCO F6 готов к официальному запуску после получения последней сертификации, подтверждающей характеристики устройства. Подробности Новая…

04.05.2024

Мобільний оператор «Київстар» у перший день травня вніс корективи до тарифів: що змінилося

"Київстар" оголосив про внесення змін до деяких фірмових тарифних планів, що стосуються домашнього інтернету в…

04.05.2024

Мобильный оператор «Киевстар» в первый день мая внес коррективы в тарифы: что изменилось

"Киевстар" объявил о внесении изменений в некоторые фирменные тарифные планы, касающиеся домашнего интернета в рамках…

04.05.2024