Техно

Apple відмовляється реагувати на масові дефекти iPhone 12

Користувачі iPhone 12 поскаржилися на косметичний дефект смартфона. Суть проблеми – вицвітання червоного кольору на пристрої після чотирьох місяців експлуатації. Претензію на адресу виробника висловила редакція порталу svetapple.sk.

– Куплений в листопаді телефон використовується нами переважно в робочих цілях. Девайс відразу після покупки транспортувався в прозорому футлярі і ніколи не використовувався в «токсичних» середовищах, в яких є агресивні речовини, – наголошується в публікації.

Потьмянів корпус буквально напередодні. Так як телефон купувався абсолютно новим,  за ціною $ 899, настільки «неочікуваний» дефект є неприпустимим, вважають представники порталу.

На тематичному форумі Apple автори претензії знайшли кілька скарг аналогічного змісту. Так, на сповзання і на тьмяність зеленої і чорної фарби скаржилися власники iPhone SE 2 і iPhone 11. Один з пристроїв використовувався  без чохла, а інший з чохлом.

Один з учасників спільноти Macrumors вказав на можливість вицвітання пофарбованого алюмінію під впливом ультрафіолету, привівши в приклад автомобілі червоного кольору (тьмяніє після декількох років експлуатації).

– У нашому випадку приклад з автомобілями некоректний, оскільки вицвітання з’явилося лише в одному з чотирьох кутів, – зазначають автори претензії.

Интересное:

Скарги в Apple виявилися безрезультатними: «яблучники» не хочуть приймати претензії, оскільки смартфон працює справно без будь-яких збоїв і проблем.

– Це всього лише косметичний дефект, який не впливає на функціональність і використання пристрою, – заявляють представники розробника.

Автори претензії заявили, що «відчувають гнів» через те, що пристрій вартістю $ 899 почав облазити все через 4 місяці після покупки.

Нагадаємо, що в перших числах березня Apple звернулася до власників айфонів з проханням негайно відновити пристрої в зв’язку з виявленням небезпечної уразливості. Про суть проблеми можна почитати тут.

Більше новин про Apple – в нашій добірці.

Поделиться

Последние новости:

Франція почала адаптацію бомб AASM Hammer для застосування з переданих Україні F-16

Франція активізувала роботи з інтеграції керованих авіабомб AASM Hammer на літаки F-16, які підлягають передачі…

06.05.2024

Франция начала адаптацию бомб AASM Hammer для применения с передаваемых Украине F-16

Франция активизировала работы по интеграции управляемых авиабомб AASM Hammer на самолеты F-16, которые подлежат передаче…

06.05.2024

Названо три смартфони Xiaomi, від покупки яких краще утриматися

Три моделі смартфонів екосистеми "Сяомі" більше не отримують оновлення та підтримку. Потенційні покупці повинні враховувати…

06.05.2024

Названы три смартфона Xiaomi, от покупки которых лучше воздержаться

Три модели смартфонов экосистемы «Сяоми» больше не получают обновления и поддержку. Потенциальные покупатели должны учитывать…

06.05.2024

На Полтавщині селяни збунтувалися проти «Водафону»

Конфлікт у селі Заріг Полтавської області, пов'язаний із будівництвом базової станції мобільного зв'язку "Водафон", триває.…

06.05.2024

На Полтавщине взбунтовались против базовой станции «Водафона»

Конфликт в селе Зарог Полтавской области, связанный со строительством базовой станции мобильной связи "Водафон", продолжается.…

06.05.2024