Техно

Власники смартфонів Xiaomi вимагають від компанії внести поліпшення в MIUI 12.5

Власники пристроїв Xiaomi вимагають від компанії поліпшити MIUI 12.5. Відповідна петиція з’явилася на Reddit, після чого перекочувала в Mi Community. Пропозиція доопрацювати оболонку підтримали понад 90% користувачів.

Дискусію про необхідність змусити розробників допрацьовувати прошивку ініціював користувач «Реддіта» під ніком Johnnius Maximus. Чоловіка обурив той факт, що його новенький Mi 10 Pro починає закриватися при відкритті п’ятого додатка.

– Це дуже дратує при 4,5-5 гігабайтів повністю вільної оперативної пам’яті, – написав чоловік.

Користувачі «Реддіта» заявили про схожі проблеми і створили дискусію в суспільстві Mi Community, результатом якої стало створення петиції з вимогою привести MIUI 12.5 в нормальний вигляд.

Интересное:

На момент написання цього матеріалу, кількість незадоволених можливостями MIUI 12.5 користувачів Mi Community перевалило за 92% (див. наведений нижче скріншот).

Нагадаємо, що раніше власники китайської версії MIUI 12.5 розкритикували прошивку за численні збої, «косяки», баги і недоробки. Найбільш кричущі проблеми оболонки перерахованітут.

Можливості глобальної версії MIUI 12.5 будуть набагато скромнішими в порівнянні з можливостями версії для КНР, заявляють користувачі, які беруть участь в тестуванні прошивки. Якщо це дійсно так, то критика на адресу розробників оболонки буде наростати.

Поделиться

Последние новости:

Відео знищення нового російського БТР потрапило до Мережі

У бойових діях на Донеччині українські військові змогли знищити російський гусеничний бронетранспортер БТР-МД "Ракушка". Підтверджувальне…

06.05.2024

Видео уничтожения новейшего российского БТР попало в Сеть

В  боевых действиях на Донетчине украинские военные смогли уничтожить российский гусеничный бронетранспортер БТР-МД "Ракушка". Подтверждающее…

06.05.2024

Пентагон готує для потреб ЗСУ авіабомби для ударів по російських системах РЕБ

Міноборони США уклало договір із групою SARA (акронім від Scientific Applications and Research Associates) на…

05.05.2024

Пентагон готовит для нужд ВСУ авиабомбы для ударов по российским системам РЭБ

Минобороны США заключило договор с группой SARA (акроним от Scientific Applications and Research Associates) на…

05.05.2024

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його…

05.05.2024

14 скрытых функций калькулятора в смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS и MIUI, наряду со стандартными математическими возможностями, обладает множеством функций, что делает его…

05.05.2024