Техно

Lenovo на IFA представила перший ноутбук з рідинним охолодженням і Windows-консоль

Бренд “Леново” вивів на ринок низку інноваційних продуктів і рішень для шанувальників геймінгу. Інформація про новинки оприлюднена в офіційному прес-релізі від 01 вересня за підсумками фірмового заходу IFA.

Подробиці

Серед презентованих новинок – “розумні” пристрої на чолі з навороченим 3D-монітором, допоміжні аксесуари (навушники, клавіатура, чохли, сумки) і програмні інновації (“хмарні” рішення) серед інших.

Один з ключових анонсів – портативна консоль Legion Go, яка позиціонується як “перша кишенькова Windows-приставка для геймерів, готових грати де завгодно, коли завгодно і скільки завгодно”). Консоль з екраном 8,8″ працює на AMD-процесорах Ryzen Z1.

Поліпшити враження від ігор покликані фірмові “смарт-очі” Legion Glasses. Ці “розумні” окуляри можуть похвалитися технологією micro-OLED, що забезпечує враження від гри на великому екрані, який поміщається в кишені. До “очей” додаються навушники-вкладиші Legion E510 7.1 RGB з об’ємним звуком з високою роздільною здатністю 7.1.

Интересное:

Для професійних геймерів і креативних фахівців “Леново” підготувала Legion 9i – перший у світі ігровий ноутбук з автономною системою рідинного охолодження, “заточений” на роботу з важкими графічними завданнями.

Китайський техногігант також представив інноваційний 3D-монітор ThinkVision, який підтримує 2D і 3D без необхідності використання спеціальних окулярів, а також здатний відстежувати рух очей у реальному часі. Цільова аудиторія пристрою – професійні творці контенту.

На додаток до всього перерахованого “Леново” явила світу гарнітури Lenovo Wired VOIP і Lenovo Wired ANC Gen 2 для професіоналів, які змушені працювати в гібридному робочому середовищі. Обидві моделі навушників мають активне шумозаглушення і зручний блок управління викликами.

Останньою представленою “Леново” новинкою виявився Device Manager – фірмовий “хмарний” сервіс із розширеними функціями для віддаленої роботи та підтримки сталого розвитку, включно з управлінням енергоспоживанням і цілою когортою пристроїв на основі ШІ.

Поделиться
Теги: Lenovo

Последние новости:

В ГУР МОУ высказались по поводу возможного запрета Telegram в Украине

В Главном управлении разведки МОУ высказались о возможной блокировке «Телеграма» в Украине. Представитель спецслужбы Андрей…

20.05.2024

Android 15 суттєво збільшить тривалість роботи смартфонів

Встановлення Android 15 дасть змогу смартфонам працювати довше на кілька годин за рахунок проведеної фахівцями…

20.05.2024

Android 15 существенно увеличит продолжительность работы смартфонов

Установка Android 15 позволит смартфонам работать дольше на несколько часов за счет проведенной специалистами «Гугла»…

20.05.2024

Великобританія розпочала будівництво найбільшого у світі телескопа

Велика Британія має намір побудувати найбільший у світі наземний оптичний телескоп під назвою Very Large…

20.05.2024

Великобритания приступила к постройке самого большого в мире телескопа

Великобритания намерена построить самый большой в мире наземный оптический телескоп под названием Very Large Telescope…

20.05.2024

Представлений найдешевший у світі складний смартфон

Китайський бренд Blackview анонсував швидкий випуск нового смартфона свого виробництва під назвою HERO 10 у…

20.05.2024