Техно

Преміальний планшет Lenovo Tab P12 представлений в Україні

В Україну зайшов новітній планшетний ПК преміум-класу Lenovo Tab P12. Презентований у липні пристрій уже доступний для придбання в нашій країні, заявляють представники українського офісу компанії-розробника.

Подробиці

Планшет створений для поєднання робочих завдань з яскравим дозвіллям. Для цього є потужний 8-ядерний процесор і рідкокристалічний 3К-дисплей на 12,7″ з безпрецедентною щільністю пікселів.

Новинка поставляється в комплекті зі стилусом Lenovo Tab Pen Plus і може виконувати функцію бездротового планшета для малювання та дизайнерської роботи, підтримує підключення клавіатури та здатна функціонувати в автономному режимі до 10 годин.

Девайс також забезпечує можливість участі в ігрових баталіях на високих швидкостях та долучення до новинок і шедеврів кіноіндустрії з будь-якої точки України та світу завдяки оптимізованому звучанню та високій якості потокової передачі.

Бездоганне відтворення зображення для роботи та дозвілля

Висока якість зображення – одна з головних “фішок” Tab P12. Великий 12,7-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю 3K (2944x1840p.) забезпечує не просто ширші можливості для дозвілля, а й значно якіснішу “картинку” для роботи: щільність пікселів на 50% вища, ніж у Full HD-дисплеїв такого самого розміру, і вдвічі вища, ніж у HD-екранів. Завдяки цьому дисплей стандарту 3K надає більше інформації на тій самій площині, забезпечує більшу деталізацію та вищий коефіцієнт контрастності.

Великий дисплей можна розділити під час виконання завдань у режимі багатозадачності (вести нотатки на онлайн-уроці, переглядати документи тощо) Робити це ще простіше зі спеціалізованим режимом читання та функцією догляду за очима для повного комфорту під час тривалих навчальних сесій.

Поєднання з аксесуарами та додатками для багатозадачності

Tab P12 постачається зі зручним стилусом Lenovo Tab Pen Plus, який має підвищену точність і чутливість до натискання. Пристрій може функціонувати як бездротовий планшет для малювання на Windows ПК завдяки платформі Lenovo Freestyle, яка допомагає інтегрувати можливості планшета та комп’ютера для отримання вдвічі більшого екранного простору.

Интересное:

Користувачі Tab P12 можуть швидко перемикатися з розваг на продуктивну роботу шляхом приєднання клавіатури, виконаної в стилістиці культового бізнес-ноутбука ThinkPad. “Клава” оснащена кнопками з ходом 1,5 мм для комфортного введення даних, а вбудований трекпад і 16 функціональних клавіш швидкого доступу спрощують навігацію в робочому просторі.

Планшет працює у взаємодії з безкоштовними додатками Nebo та MyScript Calculator 2.5, які забезпечують доступ до конспектування, малювання та формування анотацій у PDF-форматі. Усі матеріали піддаються швидкому і легкому редагуванню та структуризації. Любителям читання доцільно скористатися режимом із фоновою музикою та опціями догляду за очима, які забезпечують комфортний імерсивний досвід.

Tab P12 дає можливість легко працювати в мультизадачному режимі: дивитися улюблені шоу, складати список справ, працювати над творчими проектами та спілкуватися у відеочаті – все це можна робити з одного екрана. Планшет передбачає до 5-и рухомих вікон і до 4-х розділених екранів.

“Розумні” технології для конференцій, перегляду фільмів і геймінгу

Ультраширока 13-мегапіксельна фронт-камера з “розумним” відстежуванням обличчя завдяки вбудованому ШІ забезпечує комфортні відеодзвінки для навчання та роботи. Новітня технологія сумісна з платформами на кшталт Zoom/Teams/WhatsApp/Google Duo та їм подібними.

Акустика JBL і технологія Dolby Atmos з насиченим багатовимірним звучанням гарантують ефект присутності під час відеоконференцій, забезпечуючи оптимальну чіткість, відмінну деталізацію та особливу глибину.

Потужна “начинка”

Оперативка об’ємом до 8 Гб включно та октаядерна чип-система дають змогу планшетному ПК безперебійно та швидко працювати в режимі багатозадачності. За автономність Tab P12 відповідає АКБ на 10200 мА/год. Завдяки такій ємності пристрій може виконувати покладені на нього місії протягом 10 годин поспіль.

Гривневий цінник на Tab P12 починається з рівня ₴16 999.

Поделиться

Последние новости:

На Харківському напрямку під час наступу РФ відключилися українські термінали Starlink

На початку наступу армії РФ на Харківському напрямку перестали працювати термінали Starlink, що стало серйозною…

19.05.2024

На Харьковском направлении во время наступления РФ отключились украинские терминалы Starlink

В начале наступления армии РФ на Харьковском направлении перестали работать терминалы Starlink, что стало серьезной…

19.05.2024

Redmi Display G24 IPS: «один з найкращих у світі моніторів» за співвідношенням ціна/якість із частотою 180 Гц

"Сяомі" збагатила ринок моніторів для ПК пристроєм Redmi Display G24 IPS за вельми привабливою ціною.…

19.05.2024

Redmi Display G24 IPS: «один из лучших в мире мониторов» по соотношению цена/качество с частотой 180 Гц

«Сяоми» обогатила рынок мониторов для ПК устройством Redmi Display G24 IPS по весьма привлекательной цене.…

19.05.2024

POCO F6 Pro: офіційна інформація про процесор, результати тестування в AnTuTu та обсяг сховища

"Сяомі" продовжує підігрівати інтерес до запланованої на 23 травня прем'єри нового смартфона POCO F6 Pro.…

19.05.2024

POCO F6 Pro: официальная информация о процессоре, результатах тестирования в AnTuTu и объеме хранилища

«Сяоми» продолжает подогревать интерес к предстоящей 23 мая премьере нового смартфона POCO F6 Pro. В…

19.05.2024