Техно

Nothing Phone (2) прагне створити прецедент у технології екологічних смартфонів

Бренд Nothing заявляє, що перспективний смартфон Phone (2) залишає менший вуглецевий слід, як порівняти з попередньою моделлю.

Подробиці

Одним із визначних досягнень Phone (2) є зменшення вуглецевого сліду. Згідно з сертифікатом SGS, виданим однойменною компанією з інспекції, перевірки та тестування, вуглецевий слід Phone (2) становить 53,45 кг (-5 кіло порівняно Phone (1)). І це з урахуванням загального зростання продуктивності, включно зі збільшенням ємності акумулятора і розміру екрана на 200 мА/год. і 0,15 дюймів!

Не менш примітною особливістю Phone (2) є в 3 рази більше використання екологічних матеріалів. Такий підхід, за запевненнями розробників, “встановлює новий стандарт екологічно безпечного виробництва”. У новинці, зокрема, використовується 100% перероблене олово на дев’яти друкованих платах, 100% перероблена мідна фольга на головній друкованій платі та понад 90% переробленої сталі на всіх 28 сталевих штампованих деталях. Ба більше, 80% пластикових компонентів отримано з екологічно чистих матеріалів, що ще більше знижує вплив на навколишнє середовище.

З метою мінімізації відходів, Phone (2) повністю звільнений від пластику під час розпакування. Упаковка, сертифікована Лісовою опікунською радою FSC, на 60+ відсотків складається з переробленого волокна.

Интересное:

Nothing Phone (2) використовує поновлювані джерела енергії. Заводи з остаточного складання працюють на 100% відновлюваної енергії, що дає змогу знизити залежність від викопного палива та мінімізувати викиди вуглекислого газу в процесі виробництва. Крім того, для виготовлення середньої рами телефону використовується 100% перероблений алюміній, вироблений з використанням 100% відновлюваної енергії.

Nothing визнає важливість співпраці в досягненні цілей сталого розвитку. Співпрацюючи з такими лідерами галузі, як Aluminium Stewardship Initiative та Initiative for Responsible Mining Assurance, компанія бере активну участь у просуванні більш стійкої практики в індустрії смартфонів.

На додаток до своїх зусиль із забезпечення стійкості Phone (2) пропонує розширену систему підтримки програмного забезпечення. Користувачі можуть користуватися трьома роками оновлень Android і чотирма роками оновлень системи безпеки, що гарантує збереження працездатності та безпеки пристрою протягом тривалого періоду часу.

З Nothing Phone (2) бачення більш стійкої індустрії смартфонів стає реальністю. Скорочуючи викиди вуглекислого газу, використовуючи перероблені та біоматеріали, пакування без пластику та поновлювані джерела енергії, компанія Nothing веде справу до більш екологічного майбутнього.

Последние новости:

Міністерство оборони 18 травня запустило додаток «Резерв+» для реєстрації резервістів, призовників та військовозобов’язаних

Міноборони анонсувало запуск мобільного застосунку "Резерв+" для реєстрації резервістів, призовників і військовозобов'язаних. Це пов'язано з…

18.05.2024

Министерство обороны 18 мая запустило приложение «Резерв+» для регистрации резервистов, призывников и военнообязанных

Минобороны анонсировало запуск мобильного приложения "Резерв+" для регистрации резервистов, призывников и военнообязанных. Это связано с…

18.05.2024

Стали відомі характеристики Samsung Galaxy Z Fold 6

Флагманська "розкладачка" Samsung наступного покоління засвітилася на GeekBench, що дало змогу отримати уявлення про деякі…

18.05.2024

Стали известны характеристики Samsung Galaxy Z Fold 6

Флагманская «раскладушка» Samsung следующего поколения засветилась на GeekBench, что позволило получить представление о некоторых ключевых…

18.05.2024

Студія Rockstar визначилася з датою релізу Grand Theft Auto VI для консолей

У свіжому фінансовому звіті видавець Take-Two Interactive повідомив про прем'єру шостої частини GTA в осінній…

18.05.2024

Студия Rockstar определилась с датой релиза Grand Theft Auto VI для консолей

В свежем финансовом отчете издатель Take-Two Interactive сообщил о премьере шестой части GTA в осенний…

18.05.2024