Техно

Названо найвигідніші для придбання у 2023 році флагманські смартфони

Мережеве видання Gizchina представило рейтинг найкращих флагманських смартфонів 2023 року, вартість яких не перевищує 500 USD. До нього увійшли п’ять моделей мобільних пристроїв, що мають найкраще співвідношення ціна-якість. До рейтингу вдалося потрапити гаджетам Xiaomi, Redmi, realme, IQOO і Motorola. Деякі з них дебютували на ринку 2021 року. На момент старту продажів їхня вартість була набагато вищою за 500 USD.

Подробиці

На першій сходинці розташувався GT Neo 5 від китайського бренду realme. До сильних сторін смартфона належать 240 Вт зарядка, 144-герцовий OLED-екран 6.74″, основна камера 50 Мп і чипсет Snapdragon 8+ Gen 1. На поточний момент GT Neo 5 є найшвидше заряджаємим смартфоном на ринку. До 100% його можна зарядити за 9 хвилин.

Друге місце посів Redmi K60. Експерти називають його найкращим смартфоном за всю історію суббренду Xiaomi. Він комплектується 2K-екраном з OLED-матрицею 6,67″, процесором Snapdragon 8+ Gen 1 і АКБ на 5 550 мА*год.

На третьому рядку розмістився Xiaomi 12. Смартфон зі Snapdragon 8 Gen 1 може похвалитися наявністю динаміків Harman/Kardon, що підтримують Dolby Atmos. Головною “фішкою” гаджета є 120-герцовий дисплей із підтримкою Dolby Vision і HDR10+.

Интересное:

Четверте місце посів Motorola Edge X30. Роздільна здатність його селфі-камери становить 60 Мп. Смартфон комплектується екраном зі 144 Гц частотою.

Замикає ТОП-5 Neo 7 SE від китайського бренду IQOO. Він є першим на планеті смартфоном, який отримав 4-нанометровий чіп (Dimensity 8200).

Раніше стало відомо, що через низький попит на складах виробників смартфонів накопичилася величезна кількість готової продукції. На думку експертів, у 2023 році між ними почнеться цінова війна. Це призведе до того, що ціни на смартфони різко знизяться.

Последние новости:

Стартап із Каліфорнії готовий поставити Україні передову лінійку озброєних БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсував запуск передового сімейства безпілотних літальних апаратів для зміцнення обороноздатності України. Нова…

04.05.2024

Стартап из Калифорнии готов поставить Украине передовую линейку вооруженных БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсировал запуск передового семейства беспилотных летательных аппаратов для укрепления обороноспособности Украины. Новая…

04.05.2024

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці…

04.05.2024

POCO F6 теперь готов к глобальной премьере: характеристики экрана, батареи и процессора

POCO F6 готов к официальному запуску после получения последней сертификации, подтверждающей характеристики устройства. Подробности Новая…

04.05.2024

Мобільний оператор «Київстар» у перший день травня вніс корективи до тарифів: що змінилося

"Київстар" оголосив про внесення змін до деяких фірмових тарифних планів, що стосуються домашнього інтернету в…

04.05.2024

Мобильный оператор «Киевстар» в первый день мая внес коррективы в тарифы: что изменилось

"Киевстар" объявил о внесении изменений в некоторые фирменные тарифные планы, касающиеся домашнего интернета в рамках…

04.05.2024