Техно

У рейтингу найкращих камерофонів планети змінився лідер

До недавнього часу найкращим камерофоном планети вважався апарат Magic4 Ultra від бренду Honor. З виходом “розумної” трубки Pixel 7 Pro розстановка сил у рейтингу змінилася. “Гуглофону” вдалося посунути дітище Honor на друге місце рейтингу DxOMark. Ніколи раніше нічого подібного смартфонам Google зробити не вдавалося.

Подробиці

Примітно, що в Pixel 7 Pro відсутня брендова оптика і дюймовий датчик. Ця обставина не завадила мобільному пристрою очолити рейтинг відомої лабораторії.

Камера флагманського Pixel сьомої генерації складається з 48 МП основного модуля, 48 МП телеоб’єктива і 12 МП надширококутного об’єктива. Назвати їх великими не можна навіть з великою натяжкою.

Интересное:

У повідомленні DxOMark зазначається, що камера Pixel 7 Pro ідеально передає на фото шкірні тони під час фотозйомки в будь-яких умовах. До швидкості роботи автофокусу немає жодних претензій. Зроблені за допомогою смартфона фотознімки виходять насиченими і деталізованими. Система стабілізації функціонує гранично ефективно. Камері смартфона вдалося набрати фантастичні 147 балів.

До слова, за якістю дисплея новий флагманський “гуглофон” серед учасників рейтингу поступився лише Pro-версії iPhone 14.

Последние новости:

Партнер Xiaomi випустив доступні електросамокати KickScooter F30 і KickScooter F40

Виробник екологічних самокатів Segway-Ninebot пропонує потенційним покупцям вкластися в створення перспективних новинок KickScooter. Їх назви…

21.05.2024

Samsung Galaxy S21 FE: характеристики і вартість доступного флагмана компанії

У минулому році Samsung вперше випустила серію доступних флагманів з приставкою FE - S20 FE.…

21.05.2024

Poco F3 GT: доступний ігровий смартфон для міжнародного ринку

Компанія «Поко» готує публіку до появи свого нового дітища. Його назва - Poco F3 GT.…

21.05.2024

Кіберполіції України заарештувала шахраїв, які обдурили велику кількість користувачів OLX

Відділення кіберполіції Миколаївської області повідомило про успішне завершення операції, в рамках якої співробітниками правоохоронних органів…

21.05.2024

У Viber додали нові функції для користувачів і брендів: список

Команда «Вайбер» відзвітувала про реалізовані в месенджері нововведення. Оновлені функції доступні як для звичайної, так…

21.05.2024

Флагман Xiaomi Mi 11 Pro сильно подешевшав

Китайська компанія Xiaomi в кінці першого кварталу цього року представила безліч смартфонів і інших пристроїв…

21.05.2024